fbpx

App voor Android

Android app Laten Ontwikkelen

Wij zijn van mening dat het inzetten van Android app binnen de (marketing)communicatie strategie, een toegevoegde waarde dient te hebben voor het totale communicatiespectrum. De aangeboden dienst moet een handeling vereenvoudigen, toegankelijker maken of versnellen.

Informatie moet kort en meer to the point geformuleerd worden, zodat deze sneller opvraagbaar is. Smartphones zoals Android toestellen worden intensief gebruikt, met name voor internet en applicaties. Dit heeft een nieuw communicatiemiddel gecreëerd. Met een Android applicatie kunt u uw doelgroep meer betrokken maken bij uw merk en/of diensten.

Android app ontwikkelaar

DVB MEDIA is een Android app ontwikkelaar.

Het team Android ontwikkelaars ondersteunt u bij de volgende stappen:

  • Conceptontwikkeling
  • Kostenbegroting
  • Functioneel ontwerp en design
  • Technische realisatie en implementatie
  • Promotie
  • Updating & service

Android app besturingsysteem

Android is een besturingssyteem van Google. Het systeem werd al in 2003 uitgebracht maar in 2005 volledig overgenomen door Google. Google kocht het over van het Android Inc. Het bedrijf deed dit omdat het de mobiele markt wou opgaan. De eerste mobiele telefoons die gebruik maakten van Android waren Motorola, HTC, Samsung, LG, Sony Ericsson en Acer.

Alleen het juiste ontwerp is cruciaal voor het succes van een applicatie. Ons team van professionele ontwerpers en experts creëren een ontwerp dat zowel aantrekkelijk als functioneel is en makkelijk te bruikbaar. De ontwikkeling van uw applicatie is een gezamenlijk proces.
Hoewel het platform nog niet zo lang op de markt is, is het wereldwijd een harde groei door aan het maken. Het groeipotentieel van Android is het grootst van alle mobiele platformen momenteel.

Android app Market

De Android App Market is de app Market voor Android gebruikers. DVB MEDIA  zorgt dat u nieuwe app gelanceert wordt in de market die momenteel ongeveer 300.000 apps bevat. Een belangrijk punt is dat de Android Market de meeste gratis apps heeft van alle App Markets. 57% van de Apps zijn gratis, bij Apple’s App Store ligt dit percentage op 28%.

Ook een Android App laten ontwikkelen?

Wilt u een Android applicatie laten maken of wilt u meer weten over onze werkwijze en opgeleverde projecten? Vraag dan meer informatie aan en we nemen spoedig contact met u op!

Scroll naar top