fbpx

App voor Apple iPad

design_heroiPad applicaties groeien enorm in gebruik en mobiele websites worden een gemeengoed. Wij begrijpen hoe mobiele zaken worden gedaan. Op basis van onze kennis en ervaring gaan we aan de slag om samen met u de mobiele strategie uit te stippelen.

Sinds de lancering van de iPhone is er een verschuiving veroorzaakt in het gebruik van mobiele telefoons. Internetten en entertainment zijn sindsdien volwassen geworden in mobiele telefonie.  Gebruikers van iPhones en iPads maken intensief gebruik van de mogelijkheden die het apparaat biedt. Met een eigen applicatie kunt u de klantrelatie verdiepen en op een innovatieve wijze uw potentiële relaties kennis laten maken met uw merk, producten en/of diensten.

Van idee naar complete realisatie van uw iPad applicatie

iPad apps kennen een b-to-c karakter, maar ook een b-to-b karakter. De belangrijkste vraag is wat u met uw app doet, of juist biedt aan de gebruiker. Het concept van de app moet uw doelgroep aanspreken, in hun behoefte voorzien maar uw doelstellingen moeten ook centraal staan bij de ontwikkeling van uw applicatie.

Iedere applicatie begint met een ruwe schets van wat deze moet doen, voor wie de applicatie is en wat er ongeveer voor nodig is om deze applicatie te ontwikkelen. Wanneer dit concept klaar is kan er worden begonnen met het op een strategische manier uitdenken van de functionaliteiten van de applicatie. Onder andere: hoe gaat de applicatie precies werken? Hoe gaat de applicatie er precies uitzien? Wat voor waarde levert deze applicatie voor het merk?

Zodra de details op papier staan, wordt er aan de slag gegaan met de daadwerkelijke vormgeving en ontwikkeling van de applicatie. Nadat de applicatie is gelanceerd kan er relevante statistische informatie worden verzameld over hoe de applicatie wordt ontvangen. Op basis van deze informatie kan de applicatie eventueel nog worden aanpast.

DVBAPPS, dé iPad app ontwikkelaar

Ons team bestaat uit een aantal ervaren mobile developers met ervaring in het ontwikkelen van apps. Concept en design worden door ons creatieve team uitgevoerd op basis van uw briefing. Hierdoor kunnen wij uw gewenste deadlines realiseren binnen het gestelde budget. Voor het beheren van uw app hebben wij diverse CMS oplossingen.

Meer weten over de bouw van een iPad applicatie?

Wilt u een iPad applicatie laten maken of wilt u meer weten over onze werkwijze en opgeleverde projecten? Vraag dan meer informatie aan en we nemen spoedig contact met u op!

Scroll naar top