Over ons

Wij zijn één van de weinige echte “full service” webdesigners in Nederland wat wil zeggen dat wij het volledige online traject voor de klant uit handen nemen. Dus naast het ontwerpen en bouwen van de website verzorgen wij ook de volgende onderdelen:

 • opstellen online strategie (wie wil je hoe bereiken?)
 • supersnelle WordPress webhosting
  domeinregistratie en “werken in de cloud”
 • WordPress trainingen
 • 24/7 support voor jouw website of webshop
 • SEA (adverteren in Google op basis van CPC)
 • SEO (organische vindbaarheid in Google)
dvbmedia team
people, girls, women-2557396.jpg

Onze aanpak

Bij het ontwerpen van een website wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden.

Na een eerste oriënterend gesprek, waarin jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van de website worden besproken, wordt een ontwerp gemaakt, waarbij de nadruk ligt op de navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik.

Deze voorbeeldsite wordt via beveiligde link online geplaatst zodat je online jouw site kunt bekijken. Op deze manier kun je te allen tijden wijzigingen in tekst en/of illustraties kenbaar maken.

Wat we doen

 • WordPress (Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het meest gebruikte CMS ter wereld!)
 • Mobile first (Alle door ons ontwikkelde applicaties zijn standaard geschikt voor alle devices waaronder mobiel.)
 • WordPress cloud (Door al onze applicaties zelf te hosten in onze eigen WordPress cloud weten we zeker dat alles perfect werkt.)
 • Webdesign (“You never get a second chance to make a first impression”. Dus een website design moet perfect zijn, op alle apparaten. )
 • Webshops (Wij ontwerpen, bouwen en promoten ook veel webshops inclusief online betalen en slimme koppelingen met andere systemen.)
 • SEO (Zoekmachine optimalisatie (SEO) is sinds het begin al een van onze expertises want een website zonder bezoekers kan niet.)
dvbmedia team
client, business, marketing-3691435.jpg

Onze klanten

Een goede relatie met onze klanten vinden wij ontzettend belangrijk, wij zijn dan ook erg trots op onderstaande reacties van klanten over onze dienstverlening.

“DVB heeft BlendZ online goed op de kaart gezet! Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. De orders lopen inmiddels al lekker binnen en er staan zelfs al uitbreidingen gepland. Zeker de automatische koppeling met onze back-office scheelt ons ontzettend veel tijd en zorgt voor een webshop die altijd up-to-date en goed vindbaar is”.

Nadia Agrandi
BlendZ Shoes

Onze blog

Influencer Marketing: trends en voorspellingen voor 2021

Influencer Marketing is een van de meest populaire soorten marketing en naar verluidt gebruikt 93% van de merken het. In de afgelopen jaren heeft het een …

Marketing en de psychologie van kleuren

De psychologie van kleur in relatie tot overreding is een van de meest interessante – en meest controversiële – aspecten van marketing. Het probleem is …

blog, internet, web-2355684.jpg
Scroll naar boven