fbpx

Mobiele App voor iPhone

Een iPhone app met toegevoegde waarde laten ontwikkelen?

iPhone met z’n iPhone apps is nog steeds één van de meest populaire smartphones van dit moment. Sinds de lancering van het apparaat is er een verschuiving veroorzaakt in het gebruik van mobiele telefoons. Internetten en entertainment zijn sindsdien volwassen geworden in mobiele telefonie. Met een eigen applicatie kunt u de klantrelatie verdiepen en op een innovatieve wijze uw potentiële relaties kennis laten maken met uw merk, producten en/of diensten.

De toegevoegde waarde van iPhone Apps

iPhone applicaties voor uw bedrijf zijn een verlengstuk van uw business, maar dan via de populaire iPhone van Apple. Of u nu meer wilt communiceren, efficiënter wilt werken of gewoon een leuke gimmick in de iPhone app aan wilt bieden. Steeds meer organisaties zien de waarde in van dit nieuwe ‘communicatiemedium’.

De iPhone applicaties zijn een waardevol onderdeel geworden in de marketing-communicatie mix , zowel op B-to-C, als op B-to-B niveau. De belangrijkste vraag is wat u met uw app doet, of juist biedt aan de gebruiker. Het concept van de app moet uw doelgroep aanspreken, in hun behoefte voorzien maar uw doelstellingen moeten ook centraal staan bij de ontwikkeling van uw applicatie.

Het proces achter een iPhone App

Iedere applicatie begint met een ruwe schets van wat deze moet doen, voor wie de applicatie is en wat er ongeveer voor nodig is om deze applicatie te ontwikkelen. Wanneer dit concept klaar is kan er worden begonnen met het op een strategische manier uitdenken van de functionaliteiten van de applicatie. Onder andere: hoe gaat de applicatie precies werken? Hoe gaat de applicatie er precies uitzien? Wat voor waarde levert deze applicatie voor het merk?

Zodra de details op papier staan, wordt er aan de slag gegaan met de daadwerkelijke vormgeving en ontwikkeling van de applicatie. Nadat de applicatie is gelanceerd kan er relevante statistische informatie worden verzameld over hoe de applicatie wordt ontvangen. Op basis van deze informatie kan de applicatie eventueel nog worden aanpast.

iOS Developers bij DVB MEDIA

Ons team bestaat uit een aantal ervaren mobile developers met ervaring in het ontwikkelen van apps. Concept en design worden door ons creatieve team uitgevoerd op basis van uw briefing. Hierdoor kunnen wij uw gewenste deadlines realiseren binnen het gestelde budget. Naast applicatie ontwikkeling, zorgen wij voor het licenceren door Apple, het opnemen van de applicatie in de Appstore en in iTunes.

Meer weten over de bouw van een iPhone applicatie?

Wilt u een iPhone applicatie laten maken of wilt u meer weten over onze werkwijze en opgeleverde projecten? Vraag dan meer informatie aan en we nemen spoedig contact met u op!

Scroll naar top