fbpx
Search
Generic filters
Search
Generic filters

Mobiele sites

Mobiele Site

phoneAangezien websites tegenwoordig steeds vaker ook via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets worden geraadpleegt ontwikkelen wij de laatste tijd ook steeds vaker sites die geschikt zijn voor dergelijke apparaten.

Mobiele websites kunnen bijvoorbeeld geoptimaliseerd worden voor kleinere schermen en sneller inladen dan normale websites. Ook zijn mobiele sites ideaal om te voorzien van “localisation” zodat de informatie op een website aangepast kan worden op de huidige locatie van de gebruiker.

Wij kunnen websites ontwikkelen voor de volgende platformen:

  • Apple iPhone en Apple iPad
  • Google Android
  • Nokia/Symbian
  • Blackberry

Recent project: voor een MKB-bedrijf hebben wij een mobiele koppeling gemaakt met Microsoft SharePoint op het iPhone platform. Op die manier kan de klant overal en altijd bij zijn bestanden via de mobiel. Het is zelfs mogelijk om deze bestanden op de iPhone aan te passen en direct weer op te slaan. Dit is ideaal voor bijv. consultancybedrijven en verkopers in buitendienst die overal en altijd bij bestanden moeten kunnen.

Testen: ga met uw mobiele apparaat zoals de iPhone of iPad naar www.dvb.nl en onze website herkent uw apparaat en zal automatisch de mobiele versie geoptimaliseerd voor uw apparaat laten zien.

Meer informatie of een vrijblijvende demonstatie? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

iPad-Air-promo

 

Scroll naar top