Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Via een Google Ads campagne is het mogelijk om boven de dynamische resultaten uit te stijgen. Hoe laat de consument zich triggeren tot het openen van uw website? DVB DIGITAL is specialist op het gebied van zoekmachine adverteren.

DVB DIGITAL kijkt nauwgezet wat de USP (unique selling proposition) van uw product of service is en vertaalt dit naar een campagne waar zoekwoorden, advertentie varianten en texten een steekhoudend samenspel vormen om in de informatie behoefte van uw doelgroep te voorzien. De betaalde click moet immers naadoos aansluiten bij wat u biedt en de consument zoekt.

DVB DIGITAL heeft voor meerdere MKB bedrijven succesvolle campagnes geïmplementeerd.

computer, website, e-mail-5722873.jpg

Wat zijn de voordelen van Google Ads?

Meer dan 90% van de Nederlands internetgebruikers gebruikt Google als zoekmachine. Potentiele klanten zoeken naar producten en diensten op het internet met behulp van Google. Met Google Ads zorgt u ervoor dat u juist op dat moment zichtbaar bent met een relevante advertentie!

Afhankelijk van uw doelstelling kunt u zo het aantal bezoekers, leads of verkopen via uw website verhogen. Daarnaast zijn onze diensten per maand opzegbaar. De resultaten zijn volledig meetbaar, waardoor het rendement van uw investering helder is. Daarnaast kan Google Ads worden ingezet voor ‘branding’ doeleinden om uw online bereik te vergroten en om nieuwe doelgroepen te bereiken.

Waarom samenwerken met DVB DIGITAL?

  • Lage instapkosten
  • Vast bedrag per maand
  • Hoge besparingen op uw Google Ads campagnes
  • Google Ads adverteren v/a 75,- p/maand
  • Per maand opzegbaar
Scroll naar boven