fbpx

Webanalyse


website-checkWebanalyse is een analyse welke informatie oplevert voor het verder ontwikkelen van uw aanwezigheid op internet. Bij een webanalyse kijken wij naar uw website en alle online activiteiten welke gebruikt worden ter ondersteuning van uw website. Met een webanalyse beoordelen, analyseren en adviseren wij u zodat u een betere website inhoud en ontwerp krijgt.

Webanalyse = vindbaarheid op internet vergroten

Aan de hand van de inzichten die de webanalyse oplevert, kunt u met diverse maatregelen de vindbaarheid van uw website vergroten.

Bij een webanalyse nemen wij niet alleen de technische kant van uw website door, maar wij kijken ook zeer aandachtig naar de inhoudelijke kant van uw site.

Met onze website analyse (website check) wordt voor u duidelijk gemaakt welke zaken er ontbreken aan uw site mbt vindbaarheid en zoekmachine vriendelijkheid en hoe u zelf deze zaken kunt aanpassen.

Webanalyse = website renderend maken

Waar vaak vele bedrijven terughoudend zijn voor een analyse van hun website, omdat men vreest voor dure technische aanpassingen, kunnen wij u aantonen dat dit bij ons meestal niet het geval is.

Van onze web analyse mag u concrete, heldere en uitvoerbare adviezen verwachten.

Scroll naar top