Project omschrijving

Al 8 jaar bevindt Cooking Express in De meern. Onze gasten laten genieten’, dat is onze uitdaging, zeggen eigenaren Kachun en Stephanie.

Één van Cooking’s specialiteit is asian food, waaronder Chinees, Indonesisch en Japans. Onze Oosterse chef kok zorgt voor de verrukkelijk bereiding. Zo stelt hij elke maand een maandmenu samen.

Sushi is in de afgelopen jaren razend populair geworden in Nederland. De vraag is ook groot bij ons, daarom hebben wij het in onze menukaart toegevoegd. Onze sushi koks bereiden de lekkerste sushi, verse sashimi en warme hapjes. Sushi is een rauw product, daarom gebruiken wij AA-kwaliteit van onze zalm en tonijn.

Geniet van de Oosterse keuken op een bijzondere wijze. De meeste gerechten worden gewokt. De essentie van het wokken zit hem vooral in het kort en heftig bakken van de ingrediënten zodat zoveel mogelijk smaak en kleur behouden blijft. De groenten blijven knapperig en behoudt daardoor de smaak, vitamines en structuur. Wok gerechten bevatten weinig vet.

Bij Cooking express heeft u de keuze uit verschillende hoofdgerechten en voorgerechten voor een compleet maaltijd. Zo veel mensen, zo veel verschillende smaken. Daarom hebben wij de lekkerste gerechten samengesteld. Voor u is de keuze een stuk makkelijker.

Cooking denkt aan alles. Voor de kinderen hebben wij kindermenu’s. Gezond eten? Wat denkt u van onze Japanse salade en vers fruitsalade. Wij hebben ook frisdrank, bier en wijn in ons assortiment.

Website: www.cookingexpress.nl

In opdracht van Cooking Express ontwikkelde DVB MEDIA de nieuwe webshop die bestaat uit 4 webshops voor sushi, asian food, broodjes en catering. De webshop is zo ingericht dat het zo eenvoudig mogelijk is om online heerlijke gerechten te bestellen. Tenslotte hebben wij de webshop geheel geoptimaliseerd voor zoekmachine (SEO) en sociale media.
  • webhosting en domeinregistratie
  • maatwerk webdesign
  • content management
  • webshop ontwikkeling
  • zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • e-mail marketing via DVB MAILINGS
  • online promotie via onze lokale portals