Project omschrijving

DVB MEDIA mocht voor Eyefreight  de nieuwe WordPress website inclusief prijscalculator ontwikkelen.

Eyefreight is de toonaangevende aanbieder van Transport Management System-technologie (TMS). Het Nederlandse bedrijf ontwikkelt innovatieve software-oplossingen, die werkelijk waarde toevoegen aan de wereldwijde logistiek van een organisatie. Het succes van Eyefreight is gebouwd op jarenlange groei door innovatie. De inzet van het Eyefreight-team om de prestaties van elke schakel in de wereldwijde logistieke keten te verbeteren, zorgt ervoor dat Eyefreight-applicaties zich voortdurend scharen onder de meest vooruitstrevende oplossingen voor logistiek management.

Eyefreight TMS ondersteunt grote, multinationale verladers bij het bieden van één enkel logistiek platform voor centrale coördinatie en gedetailleerd inzicht in gegevens over complexe, wereldwijde transportbewegingen. Van transportplanning tot vrachtafwikkeling, Eyefreight reduceert kosten, verhoogt de efficiëntie, verbetert het serviceniveau en garandeert duurzaamheid. De Eyefreight-technologie is ontwikkeld voor flexibiliteit en schaalbaarheid; het huidige klantenbestand bestaat uit meerdere wereldwijde, verticale markten. Algoritmen zijn eenvoudig te configureren voor elke individuele, klantspecifieke netwerkbehoefte.

Website: www.eyefreight.com

In opdracht van Eyefreight mocht DVB MEDIA de website van een compleet nieuw webdesign voorzien dat weer helemaal van deze tijd is inclusief een uitgebreide webshop en online prijscalculator. De website is ontwikkeld op basis van Wordpress zodat de klant ieder onderdeel van de website zelf kan beheren. Ook hebben wij een WordPress training gegeven zodat de klant het meeste uit WordPress kan halen waarbij we ook gelet hebben op vindbaarheid (SEO).