Project omschrijving

Door middel van een interactieve wereldkaart kan de bezoeker per continent of per land bekijken waar Larive actief is en waar zij haar opdrachtgevers helpt internationaal zaken te doen.

Larive International is uw partner bij het betreden van internationale groeimarkten. Al meer dan 30 jaar begeleidt Larive International bedrijven in Centraal- en Oost-Europa, Azië, Oost-Afrika en Turkije. Dankzij een netwerk van kantoren in 30 landen is Larive International in staat lokale expertise en praktische assistentie te bieden, terwijl u altijd een Nederlands aanspreekpunt behoudt.

Website: www.larive.nl

In opdracht van Larive International ontwikkelde DVB MEDIA twee compleet nieuwe websites met een rustig design die een goede weergave moeten zijn van het veelzijdige dienstenaanbod van Larive.
  • maatwerk webdesign
  • online offerte opvragen
  • multi-language
  • webhosting en domeinregistratie
  • zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • automatische koppeling met social media (Twitter, Facebook en LinkedIn)
DVB MEDIA heeft voor Larive International een nieuwe website ontwikkeld en biedt ondersteuning in het uitbouwen van de online zichtbaarheid. Als internationaal bedrijf met een netwerk van kantoren in 30 landen is online zichtbaarheid van groot belang voor Larive. De expertise van DVB MEDIA stelt ons in staat om het maximale uit onze website te halen, waarbij de medewerkers van DVB MEDIA nauw betrokken zijn bij het proces.

Sjors Groeneveld en Wouter van Vliet – Larive International B.V.