fbpx

Re-design

Re-design is meer dan een lay-outveranderingredesign

Als uw bedrijf al een website heeft, maar het ontwerp, de navigatie of de mogelijkheden aan vernieuwing toe zijn, dan kan DVB MEDIA voor uw website een re-design uitvoeren. Re-design is niet alleen de verandering van layout of huisstijl. Bezoekers komen sneller terug op een website op het moment dat er overzichtelijke en actuele informatie te vinden is.

DVB MEDIA kan u voorzien van nieuws, vacatures of projecten op uw website, en uw website opnieuw aanmelden bij alle grote zoekmachines en portals.

Quick-scan
Met behulp van een (gratis) quick-scan kunnen diverse onderdelen van uw website door DVB MEDIA beoordeeld worden zoals o.a. vindbaarheid, functionaliteit, communicatie, inhoud en vormgeving.

Resultaten Quick-scan
Aan de hand van deze quick-scan komt er al snel naar boven wat er aan uw site verbeterd kan worden om meer rendement uit uw internetinspanning te halen. Wellicht wilt u het ontwerp professionaliseren of de informatie beter toegankelijk te maken voor bezoekers. Ook kan het wenselijk zijn om de vindbaarheid van de website te verhogen of inzicht te verschaffen in het gedrag van gebruikers van de site.

Webteksten
Een website is een krachtig communicatiemiddel. Via uw website heeft u contact met bestaande en met nieuwe klanten, met potentiële medewerkers en met andere belangstellenden. Net als uw brochure is uw website een van de visitekaartjes van uw bedrijf.

Foutloos Nederlands en duidelijk taalgebruik zijn daarom ook voor uw webteksten van groot belang. Daarnaast moeten webteksten kort en krachtig zijn. Lange stukken tekst schrikken bezoekers immers al snel af.

Daarom adviseert DVB MEDIA u om ook voor uw webteksten een professionele tekstschrijver in de arm te nemen. We werken naar volle tevredenheid al lange tijd samen met een goed tekstbureau. We brengen u graag met hen in contact.

Scroll naar top