fbpx
Search
Generic filters
Search
Generic filters

Webshop

Actie!

Webshop

499.00

FYSIEKE WINKELS DICHT, MAAR WEBSHOPS NIET

In deze tijd shoppen consumenten massaal online. Zo zegt Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org, dat het extreem goed gaat met de online winkels.

Daarnaast heeft een van de grootste spelers uit Nederland en België besloten haar fysieke winkels te sluiten, zodat zij zich kan focussen op de webshop, waar zij een massale toename aan online bestellingen zien.

Alles wijst erop dat online hét focuspunt moet zijn voor winkeliers, groot of klein, Multinational of MKB. Op dit moment liggen dáár de kansen,  ook voor MKB-ers, en hier moet natuurlijk op worden ingespeeld!

START NU MET ONLINE VERKOOP

Zat je al langer te twijfelen of je nu wel of niet zou moeten starten met online verkoop? Wij leggen je uit waarom je juist nú zou moeten starten.

  • Gesloten winkels door nieuwe maatregelen Corona-virus

  • De omzet is sterk verminderd of zelf geheel weggevallen. Dus snel vervangende omzet is zeer gewenst

  • Voorkom dat vaste klanten een vaste loop krijgen naar (online) concurrenten; geef ze de kans om alsnog bij jou te winkelen

  • Wees concurrenten voor die deze stap nog niet hebben genomen

  • Nuttige uren van je personeel door hen de webshop te laten vullen, veilig vanuit hun eigen huis

  • Gebruik deze tijd om te werken aan jouw toekomst; jouw eigen winstgevende webshop.

  • Jouw webshop is eenvoudig te beheren vanuit thuis

ONLINE OMZET BINNEN ENKELE DAGEN

Zet nú de stap en begin met online verkopen. Met onze WordPress webshop (WooCommerce) start je met een solide basis. Doorgaans kunnen wij die binnen twee dagen opleveren.

Bovendien begeleiden wij je in alles rondom de opstart; van betaalmodule tot verkrijgen van een keurmerk. Ook helpen we met alle keuzes die gemaakt moeten worden, zoals opstellen algemene voorwaarden, hoe om te gaan met verzendkosten en inrichten van de retour-procedure.

Wat betekent dat nou concreet voor jou als ondernemer? Je kunt al online verkopen en daarmee online omzet boeken binnen enkele dagen!

Scroll naar top