Gebruik MailBlue voor uw bedrijf?

Optimaliseer uw resultaten met e-mailmarketing! Stimuleer de groei van uw bedrijf met de Nederlandstalige e-mailsoftware MailBlue!

Samenwerken met een MailBlue Partner

Wat is MailBlue?

Als bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om e-mailmarketing in te zetten. Wij werken met verschillende e-mailmarketing tools, waaronder Mailchimp, Copernica, ActiveCampaign, Spotler en Mailblue.

MailBlue is een Nederlandstalig e-mailmarketingsysteem waarmee je gemakkelijk nieuwsbrieven kunt versturen, e-mailopvolgingen kunt automatiseren (met behulp van marketing automation campagnes), verbindingen kunt maken met andere systemen en uitgebreide contactprofielen kunt opbouwen.

Door middel van lijsten en tags kun je jouw doelgroep segmenteren, zodat zij de juiste boodschap op het juiste moment ontvangen. Verstuur effectieve nieuwsbrieven, e-mails en maak automatiseringen met MailBlue.

De voordelen van MailBlue voor jouw bedrijf

MailBlue biedt tal van voordelen die jouw bedrijf helpen groeien!

 • Automatiseer e-mails: stel sterke e-mailautomatiseringen in die op het gewenste tijdstip kunnen worden verzonden;
 • Krachtige segmentatiemogelijkheden: maak verschillende segmenten en voeg verschillende tags toe aan je contactpersonen. Hierdoor kun je e-mails eenvoudig personaliseren;
 • Templates in jouw huisstijl: creëer templates die volledig aan jouw wensen voldoen. Je kunt ook kiezen uit standaardtemplates en deze aanpassen aan jouw eigen huisstijl;
 • Eenvoudig A/B-testen: maak gebruik van A/B-testen om te bepalen welke content het beste werkt;
 • Resultaten bijhouden: bekijk in een overzichtelijk dashboard direct de resultaten van jouw e-mails. Zo kun je indien nodig tijdig bijsturen;
 • Integratie met andere systemen: koppel MailBlue aan andere tools om de beste resultaten uit jouw e-mailmarketing te halen. Met meer dan 850 koppelingsmogelijkheden biedt MailBlue directe koppelingen, Zapier-koppelingen en API-koppelingen;
 • Nederlandstalig platform: MailBlue heeft een Nederlandse helpdesk, kennisbank en academie. Wel zo handig.

Dankzij alle voordelen van MailBlue benut je optimaal de kracht van e-mailmarketing.

FAQ

Wij begrijpen volledig dat je vragen kunt hebben over wat je kunt verwachten wanneer wij je ondersteunen bij de implementatie van MailBlue. Hieronder vind je de meest voorkomende vragen die wij hebben ontvangen over MailBlue. Als jouw vraag er niet tussen staat of als je nog twijfelt, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar!

MailBlue is een e-mailmarketingsysteem in het Nederlands, waarmee je moeiteloos nieuwsbrieven kunt verzenden, e-mailopvolgingen kunt automatiseren door middel van marketing automation campagnes, verbindingen kunt maken met andere systemen en gedetailleerde contactprofielen kunt creëren.

Het inventariseren is gratis. Indien er vervolgstappen zoals het opstellen van e-mails en instellen van geautomatiseerde e-mails nodig zijn, zijn hier verschillende kosten aan verbonden. Uiteraard ontvang je altijd vooraf een duidelijke offerte van ons.

Het maakt niet uit in welke sector uw bedrijf actief is. MailBlue kan worden toegepast in e-commercebedrijven, de detailhandel, B2B-ondernemingen en B2C-ondernemingen. Bent u een bedrijf dat diensten verkoopt? Ook dan is MailBlue uitstekend geschikt om te gebruiken.

Dit doen onze MailBlue Experts

Onze specialisten van MailBlue zetten zich volledig in om het beste uit jouw MailBlue account te halen. Of het nu gaat om het begeleiden bij de eerste stappen of het volledig overnemen van de e-mailmarketing, wij staan voor je klaar. Op die manier kun jij je focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

 • Het configureren van jouw MailBlue account en het integreren ervan in jouw website of CRM
 • Het creëren van een sjabloon in jouw huisstijl
 • Het genereren van nieuwe e-mailadressen en het beheren van de mailinglijst
 • Het samenvoegen, bijwerken en segmenteren van contactlijsten
 • Het meten en rapporteren van de resultaten
 • Het opzetten van geautomatiseerde nieuwsbrieven
 • Het verstrekken van advies over de inhoud van een goede nieuwsbrief of het volledig verzorgen ervan.

De kosten van Mailblue e-mailmarketing

Mailblue presenteert drie verschillende abonnementen: Lite, Plus en Professional. De tarieven beginnen bij ongeveer € 9 per maand (bij 500 contacten) voor het basisabonnement en kunnen oplopen tot meer dan € 500 per maand (25.000 contacten) voor het meest uitgebreide abonnement, afhankelijk van de grootte van jouw mailinglijst en de benodigde functies.

Mailblue Lite pakket

Het Lite pakket stelt je in staat om tot 500 contacten te bereiken. Met dit abonnement kun je onbeperkt e-mails verzenden en automatiseringen opzetten. Je kunt dus zonder problemen beginnen met het Lite pakket, zolang je maar maximaal 500 contactpersonen hebt.

Mailblue Plus pakket

Als je tussen de 500 en 1000 contacten hebt, is het plus pakket een verstandige keuze. Het voornaamste verschil is dat je met het Plus pakket ook toegang krijgt tot het Deals CRM systeem binnen MailBlue.

Mailblue Professional pakket

Binnen het Professional pakket zijn alle functionaliteiten van het Lite en Plus pakket inbegrepen, evenals enkele extra opties.

Wij begrijpen dat je graag duidelijkheid wilt over de maandelijkse kosten voor jouw bedrijf. Wij helpen je hier graag bij. Laten we samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf bekijken.

Klaar om te starten met MailBlue e-mailmarketing?

Mailblue is een krachtig e-mailmarketingplatform dat jouw bedrijf ondersteunt bij het creëren en beheren van effectieve en gepersonaliseerde e-mailcampagnes. E-mailmarketing hoeft niet moeilijk te zijn.

Wij ontwerpen professionele en aantrekkelijke templates in jouw huisstijl. Daarnaast bieden we geautomatiseerde workflows aan en houden we de prestaties van je e-mails bij via rapportage- en analysefuncties.

Ben je net begonnen met e-mailmarketing via MailBlue of wil je meer halen uit je e-mailmarketingstrategie? Wij helpen je graag met de eerste stappen naar succesvolle e-mailmarketing. Heb je al gebruik gemaakt van Mailblue voor je volgende nieuwsbrief, welkomstmail, automation of landingspagina?

Derrik van bemmel dvbmedia

Derrik van Bemmel is Online Performance Marketeer met meer dan 10 jaar ervaring bij opdrachtgevers zoals OOM verzekeringen, Pearle Opticiens, Jaarbeurs Utrecht, International Card Services (ICS). 

Plan een online afspraak in voor een vrijblijvende brainstorm om jouw ideale online marketing strategie vorm te geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven