Mailchimp e-mailmarketing uitbesteden?

Vergroot uw naamsbekendheid en omzet door gebruik te maken van Mailchimp e-mailmarketing!

Samenwerken met een Mailchimp Pro partner

Mailchimp e-mailmarketing uitbesteden

Ben je op zoek naar een marketingbureau dat jouw Mailchimp volledig kan uitbesteden? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij ons ben je aan het juiste adres. Onze Digital Marketing Experts hebben alle kennis en ervaring om jouw Mailchimp account volledig op te zetten. Mailchimp is een veelgebruikt e-mailplatform waarmee je marketing kunt automatiseren en in contact kunt blijven met klanten, leads en abonnees. Dit zijn waardevolle gegevens waarmee je jouw bedrijf kunt laten groeien.

Begin vandaag nog met een gratis Mailchimp account en blijf in contact met jouw klanten! Naast Mailchimp zijn wij ook bekend met Spotler, MailBlue en ActiveCampaign. Daag ons team van inbound specialisten uit om jouw klanten en leads te voorzien van de beste e-mails.

De voordelen van Mailchimp e-mailmarketing voor jouw bedrijf

Als Mailchimp Pro Partner zijn wij volledig op de hoogte van alle mogelijkheden van Mailchimp! Onze inbound specialisten staan klaar om je te helpen om het beste resultaat te behalen met jouw Mailchimp account. Of je nu al een account hebt of niet. Een ander voordeel van Mailchimp e-mailmarketing is dat het, mits goed uitgevoerd, een uitstekend rendement oplevert! Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel bedrijven ervoor kiezen om e-mailmarketing uit te besteden.

Het inrichten van jouw Mailchimp account

Met een Mailchimp account kun je direct beginnen. Wil je echter de beste resultaten behalen, dan is het van groot belang dat alles correct is ingesteld. Geen zorgen, wij zorgen daarvoor! Als Mailchimp Pro Partner weten wij als geen ander hoe we dit het beste kunnen doen.

Welke koppelingen hebben we nodig? Een koppeling met jouw website is essentieel, maar wellicht heb je ook een CRM-systeem dat we kunnen integreren? We denken graag met je mee!

E-mail templates in jouw huisstijl

Als alle instellingen correct zijn ingesteld, kunnen we beginnen met het ontwerpen van e-mailsjablonen. Een goed e-mailsjabloon van Mailchimp is essentieel voor consistente en effectieve e-mails. Wij zullen een sjabloon ontwerpen dat naadloos aansluit bij jouw huisstijl.

En dat is nog niet alles… Het sjabloon moet ook zijn functie vervullen. Het informeren van jouw klanten, aankondigen van evenementen of het realiseren van up- of cross-selling. Samen met jou zullen we een sjabloon creëren dat perfect past bij jouw bedrijf!

Periodiek nieuwsbrieven versturen

Wilt u regelmatig nieuwsbrieven versturen? Geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat er elke maand of week een aantrekkelijke nieuwsbrief wordt verstuurd. Onze Digital Marketing Experts weten precies wat ze moeten doen om een hoog open rate te behalen! Aantrekkelijke titels, emoji’s, afbeeldingen en nog veel meer.

Informeer en enthousiasmeer uw (potentiële) klanten en relaties met een passende periodieke nieuwsbrief.

Automations instellen

Als je aan de slag gaat met Mailchimp, is een goede automation essentieel. Met automations kun je je abonnees nog meer betrekken bij je bedrijf. Wij bieden uitgebreid advies over welke automations je kunt gebruiken en we stellen alles nauwkeurig voor je in.

Met marketing automation bepaal jij het startpunt en kun je op basis van triggers, tags, segmenten en meer perfecte timing creëren voor je contactmomenten!

FAQ

Wij begrijpen volledig dat je vragen kunt hebben over wat je kunt verwachten wanneer wij je assisteren bij de implementatie van Mailchimp. Hieronder vind je de meest voorkomende vragen die wij hebben ontvangen over Mailchimp. Als jouw vraag er niet tussen staat of als je nog twijfelt, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen!

Mailchimp is een veelgebruikt e-mailplatform dat tal van voordelen biedt. Met Mailchimp kun je inzicht krijgen in hoe abonnees reageren op verzonden e-mails en kun je het platform koppelen aan verschillende tools en platformen. Daarnaast wordt Mailchimp gebruikt om marketing te automatiseren en contact te onderhouden met klanten, leads en abonnees.

Ja, dat is geen probleem. Als je ervoor kiest, zal het logo van Mailchimp onder elke nieuwsbrief verschijnen die je verstuurt. Houd er echter rekening mee dat je geen toegang hebt tot handige functies zoals geautomatiseerde e-mails. Je kunt beginnen met een gratis versie en later upgraden als dat nodig is.

De inventarisatie is gratis. Er zijn echter kosten verbonden aan eventuele vervolgstappen, zoals het opstellen van e-mails en het instellen van geautomatiseerde e-mails. Uiteraard ontvang je altijd een duidelijke offerte van ons voordat we hiermee aan de slag gaan.

Het maakt niet uit in welke sector uw bedrijf actief is. Mailchimp kan worden toegepast in een e-commerce bedrijf, in de detailhandel, bij een B2B-onderneming of bij een B2C-onderneming. Bent u zelf een bedrijf dat diensten verkoopt? Ook dan is Mailchimp uitstekend geschikt om te gebruiken.

Dit doen onze Mailchimp Experts

Onze specialisten van Mailchimp streven ernaar om het beste uit je Mailchimp account te halen. Wij begeleiden je bij het gebruik van Mailchimp. Of we nemen de volledige e-mailmarketing voor onze rekening. Op die manier kun jij je focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

 • Het configureren van jouw Mailchimp-account en integratie in jouw website of CRM
 • Het creëren van een sjabloon in jouw huisstijl
 • Het genereren van nieuwe e-mailadressen en het beheren van de mailinglijst
 • Het samenvoegen, bijwerken en segmenteren van contactlijsten
 • Het meten en rapporteren van de resultaten
 • Het opzetten van geautomatiseerde nieuwsbrieven
 • Het verstrekken van advies over de inhoud van een goede nieuwsbrief of het volledig verzorgen ervan.

De kosten van Mailchimp e-mailmarketing

Ben je nieuw met Mailchimp? Wij helpen je graag met je bestaande CMS of adressenbestand. De eerste stappen zijn cruciaal en daarom ondersteunen we je hierbij. Samen bekijken we welk abonnement het beste bij jouw behoeften past. De abonnementen variëren van gratis, essentials, standaard tot premium. De keuze hangt af van de grootte van je mailinglijst en de functies die je wilt gebruiken.

 • Gratis abonnement: Dit is een kosteloos abonnement voor kleine maillijsten tot 2.000 abonnees. Als gratis gebruiker heb je toegang tot basisfuncties zoals e-mail, segmentatie, bestemmingspagina’s, Facebook- en Instagram-advertenties, een-staps-automatisering en meer.
 • Essentials abonnement: Dit betaalde abonnement is geschikt voor kleine bedrijven die willen groeien. Het biedt meer sjablonen en geavanceerde segmentatie, evenals de mogelijkheid om A/B-testen uit te voeren. Dit abonnement is bedoeld voor mailinglijsten tot 50.000 contactpersonen en begint vanaf € 12,14.
 • Standaard abonnement: Ook dit betaalde abonnement is geschikt voor bedrijven die hun e-mailmarketing willen verbeteren. Hiermee kun je alle marketingcampagnes met meerdere kanalen op één plek maken, lanceren en beheren. Dit abonnement is bedoeld voor mailinglijsten tot 100.000 contactpersonen. Vergroot je bereik met digitale advertenties, verbeter je targeting met voorspelde demografie en verbind relaties met aangepaste workflow-automatisering. Dit abonnement is beschikbaar vanaf € 18,67.
 • Premium abonnement: Dit betaalde abonnement is voor grote e-maillijsten, met meer dan 100.000 abonnees. Het biedt dezelfde functies als het standaard abonnement, maar met aangepaste prijzen en ondersteuning. Dit abonnement omvat aangepaste domeinen, complexe segmenten en multivariate testen. De prijs begint vanaf € 326,79.

E-mailmarketing altijd doen!

E-mailmarketing is een cruciaal onderdeel van je marketingstrategie waar je niet omheen kunt. Onze Digital Marketing Experts zetten zich dagelijks met plezier, kennis, kunde en enthousiasme in om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt profiteren van e-mailmarketing.

We bieden ondersteuning op strategisch, technisch en creatief gebied. We passen onze ondersteuning aan op de behoeften van jouw organisatie. Of je nu volledig ontzorgd wilt worden of specifieke expertise of capaciteit nodig hebt, wij staan voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat jouw klanten op het juiste moment de juiste boodschap ontvangen. Stuur e-mails die mensen echt willen ontvangen. Kortom, wij regelen jouw complete Mailchimp account. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met Mailchimp e-mailmarketing.

Derrik van bemmel dvbmedia

Derrik van Bemmel is Online Performance Marketeer met meer dan 10 jaar ervaring bij opdrachtgevers zoals OOM verzekeringen, Pearle Opticiens, Jaarbeurs Utrecht, International Card Services (ICS). 

Plan een online afspraak in voor een vrijblijvende brainstorm om jouw ideale online marketing strategie vorm te geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven