Overweegt u om een WordPress webdesign te laten maken?

Verhoog uw omzet, winst en aantal leads met een WordPress-website die goed converteert.

Wat kun je verwachten?

WordPress webdesign laten maken?

Bent u op zoek naar een ervaren partner die uw nieuwe op maat gemaakte WordPress webdesign kan realiseren? Het is essentieel om uw merk op de juiste manier over te brengen naar uw doelgroep met een op maat gemaakt webdesign in WordPress! Naast een aantrekkelijke uitstraling is het ook belangrijk dat de website of webshop goed functioneert voor de bezoekers, zowel op computers als smartphones. Daarnaast moeten de snelheid en prestaties uitstekend zijn voor maximale vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Wij creëren unieke op maat gemaakte WordPress designs voor optimale vindbaarheid in zoekmachines, die bezoekers omzetten in leads of klanten.

In 3 simpele stappen helpen wij je aan een nieuw webdesign

Stap 1: Functioneel ontwerp (FO)

Hoe moet een website functioneren en aan welke eisen moet het voldoen? Net zoals je een huis niet zou bouwen zonder tekeningen en ontwerp, waarom zou je dan wel het WordPress webdesign van je website zonder planning doen? In de eerste stap zullen we jouw wensen en eisen inventariseren. Welke tools binnen WordPress zijn nodig voor jouw website en welke niet? Samen zullen we bepalen hoe het WordPress webdesign eruit moet zien. Een functioneel ontwerp zorgt voor:

1. Lagere kosten voor extra werk
2. Minder miscommunicatie
3. Geen vertragingen in de planning en gemiste deadlines.

Stap 2: Grafisch ontwerp

In deze fase wordt het werkelijke visuele ontwerp gecreëerd. Het is nu tijd om het webdesign vorm te geven, onze WordPress designer zal hiermee aan de slag gaan. Het grafisch ontwerp heeft invloed op alle elementen die op jouw website te vinden zijn. Met het grafisch webdesign van WordPress zorgen we voor een connectie tussen jouw bedrijf en potentiële klanten. Dankzij het grafisch ontwerp weet je precies waar elk element geplaatst zal worden.

 • Visualisatie van de website
 • Responsieve weergave van het ontwerp
 • Het ontwerp wordt omgezet naar technische realisatie in WordPress.

Stap 3: Technische realisatie

De volgende stap is het daadwerkelijk implementeren van je webdesign in WordPress. Nadat de WordPress designer het ontwerp heeft voltooid, zal de WordPress developer het omzetten naar code. Op deze manier wordt er een functionele website gecreëerd in WordPress. Tijdens deze fase worden de lettertypes, afbeeldingen, video’s en call-to-action buttons geconfigureerd. Onze developer bouwt de website in WordPress op een eigen server om ervoor te zorgen dat alles veilig is.

 • Daarnaast zullen alle technische elementen worden geïntegreerd,
 • inclusief een WordPress CMS training indien nodig.
 • Ook zullen er koppelingen worden gemaakt met eventuele andere systemen.

Veelgestelde vragen

Indien je nog vragen hebt over het creëren van een webdesign en of WordPress een geschikt CMS voor jou is, hebben we hieronder de meest gestelde vragen verzameld. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan of wil je meer informatie over een passend WordPress design voor jouw website of webshop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen!

Binnen Google zijn er ontelbare websites. Hoe kun je jezelf onderscheiden? Door een op maat gemaakt webdesign te laten creëren. WordPress is daarbij uiterst gebruiksvriendelijk en wordt door Google sterk aanbevolen, waardoor je met een WordPress webdesign goed vindbaar bent in de zoekmachine. Beschouw je website en webdesign als de kassa van je bedrijf, hoe ga je je producten en diensten verkopen als de kassa niet goed functioneert?

Het ontwerp van je website heeft zeker invloed op je positie in Google! Als je kiest voor een design met complexe visuals en opvallende effecten, kan dit de laadsnelheid van je website beïnvloeden. En dat is juist een cruciale factor voor Google om je website hoger te laten ranken in de zoekresultaten. Met een WordPress webdesign, dat gebouwd is in een gebruiksvriendelijk CMS, kun je jouw website direct een boost geven in de zoekmachine.

Een op maat gemaakt WordPress webdesign is absoluut superieur aan een standaard template. Maatwerk houdt in dat het webdesign perfect aansluit bij jouw bedrijf. Sommige standaard templates hebben elementen die net niet helemaal goed passen of die simpelweg overbodig zijn. Waarom zou je dan een standaard template aanschaffen als je ook een op maat gemaakt ontwerp kunt laten maken?!

Webdesign is altijd maatwerk. Hoe groter je website of webshop is, hoe hoger de kosten zullen zijn. Als jouw website slechts bestaat uit een landingspagina en een contactpagina, zal dit uiteraard veel goedkoper zijn dan wanneer je voor elke pagina een apart webdesign nodig hebt. Als je externe koppelingen nodig hebt of honderden productpagina’s moet vormgeven, zal dit ook invloed hebben op de kosten. Het is belangrijk om de kosten altijd te zien als een investering. Deze investering zal zich terugbetalen in een betere vindbaarheid, een gebruiksvriendelijke website en een webdesign dat perfect bij jouw bedrijf past.

Wat betreft webdesign maken we een onderscheid tussen het ontwerpen en bouwen van een website of webshop. Voor een website liggen de kosten gemiddeld tussen de € 4.750,- en € 9.000,-. Voor een webshop liggen de kosten gemiddeld tussen de € 9.500,- en € 18.000,-.

Dit hangt volledig af van verschillende factoren:

1. Het aantal templates dat gebruikt wordt.
2. De externe koppelingen die aanwezig zijn.
3. De mogelijkheid tot importeren en exporteren van gegevens.
4. Eventuele calculators of andere functionaliteiten.
5. Het gebruik van meerdere talen op een multisite.
6. Of er standaard producten of variabele producten worden gebruikt.

Waarom een WordPress design onmisbaar is voor jouw bedrijf

Geen enkel bedrijf kan tegenwoordig zonder een website. Het is essentieel dat een website goed functioneert en gebruiksvriendelijk is. WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en wordt positief beoordeeld door zoekmachines zoals Google. Een goed WordPress webdesign zorgt voor een toename in bezoekers, leads en uiteindelijk omzet.

 • Is jouw website goed vindbaar?
 • Duurt het langer dan drie seconden voordat de huidige website laadt?
 • Maak je gebruik van een ongebruiksvriendelijk CMS waar je moeilijk mee kunt werken?
 • Ben je nieuw en wil je meteen een geweldige start maken met je bedrijf en webdesign?
 • Wordt het steeds moeilijker om vindbaar te zijn door de verouderde staat van je huidige website?
 • Wil je meer omzet genereren via marketing, maar staat je huidige webdesign in de weg?
 • Ben je benieuwd of en hoe het beter kan met een nieuw webdesign in WordPress?

Meer website bezoekers en omzet met een maatwerk WordPress webdesign

Wat zijn de doelen van jouw bedrijf op het gebied van online marketing? Ongetwijfeld wil je je naamsbekendheid vergroten, contactaanvragen genereren en meer omzet realiseren. Je website of webshop speelt een essentiële rol bij het behalen van deze doelen. Het is namelijk niet voldoende om alleen nieuwe bezoekers naar je website te trekken. Als de gebruikerservaring tegenvalt, zullen ze niet doen wat jij wilt. Een uniek webdesign in WordPress kan hiervoor de oplossing zijn.

Er zijn verschillende manieren om een website of webshop te realiseren en er is een breed scala aan contentmanagementsystemen (CMS) beschikbaar. Waarom raden wij dan een op maat gemaakt webdesign op basis van WordPress aan? Dat leggen we uit in dit artikel.

Jouw merk is uniek. Dat verdient een op maat gemaakt WordPress webdesign

Het is essentieel dat je website perfect aansluit bij de manier waarop je de doelgroep aanspreekt en de grafische stijl die daarbij hoort. Dit is wat jouw merk onderscheidt van de concurrentie. Kies daarom voor een maatwerk WordPress webdesign dat volledig voldoet aan jouw specifieke wensen en de uitstraling van je merk.

Voor de realisatie van het ontwerp wordt er eerst een brainstormsessie gehouden met de WordPress webdesigner. Tijdens dit gesprek worden al jouw wensen en eisen besproken, zodat de website precies wordt zoals jij het wilt. Maar nog belangrijker, zoals jouw doelgroep het wil!

Het grote voordeel van een op maat gemaakt design is dat je niet gebonden bent aan standaard mogelijkheden. Of het nu gaat om je website of om het laten maken van een webshop, het kan precies worden gerealiseerd zoals het het beste is voor jouw potentiële klanten. Met standaard sjablonen moet je vaak compromissen sluiten en wordt het nooit helemaal zoals je had gehoopt. Onze WordPress-ontwerper werkt nauw samen met onze ontwikkelaars. Zo weten zij precies wat jij nodig hebt en welke functies binnen WordPress het beste passen.

Een maatwerk template is beter dan een standaard template

Maar stel dat een standaard WordPress-sjabloon voldoet aan je wensen en eisen qua uitstraling, is het toch verstandig om te kiezen voor een op maat gemaakt WordPress-webdesign. Wat de gebruiker namelijk niet ziet, is de hoeveelheid HTML-code of JavaScript die gepaard gaat met standaard sjablonen.

Een nadeel van veel code is dat het sjabloon hierdoor onnodig zwaar wordt. Met zwaar bedoelen we de omvang van de gegevens. Meer gegevens betekenen een langere laadtijd van je pagina, en dit wil je om twee redenen voorkomen.

Frustratie voorkomen

Een trage laadtijd van webpagina’s veroorzaakt in de eerste plaats frustratie bij bezoekers van een website. Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar het gedrag van websitebezoekers in relatie tot de laadtijd van een pagina. Uit onderzoek van Google blijkt dat het bouncepercentage met 32% toeneemt wanneer de laadtijd van een website stijgt van één naar drie seconden.

Indien de laadtijd echter stijgt van één naar zes seconden, neemt deze kans zelfs toe met maar liefst 106%!

Het bouncepercentage is het percentage van bezoekers dat de website verlaat bij de eerste pagina die ze hebben bezocht. Dit kan gebeuren wanneer zij niet de informatie vinden die zij zochten of wanneer de laadtijd te lang duurt.

We streven ernaar om websites te realiseren met een maatwerk WordPress webdesign waarbij de laadtijd onder de drie seconden ligt. Een langere laadtijd kan namelijk een negatieve invloed hebben op de gebruikerservaring en daarmee ook op het aantal conversies of bestellingen dat jouw website zal genereren. Of je nu een professionele webshop in WordPress wilt opzetten of jouw diensten wilt promoten via een goed WordPress design, wij denken altijd met je mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Vindbaarheid in de zoekmachine

Een snelle website is om twee redenen belangrijk voor je vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Ten eerste neemt Google de laadtijd mee in het bepalen van de rankings in haar zoekmachine. Dit werd duidelijk toen Google in juli 2018 haar mobile speed update doorvoerde en de impact van laadtijd op organische posities zichtbaar werd.

Vanaf dat moment begon Google ook de laadtijd van mobiele varianten van websites mee te nemen als rankings factor. Dit betekent dat zelfs als de content op je website of webshop en het linkprofiel goed zijn, je een hoge positie in Google kunt vergeten als de laadtijd te langzaam is.

Een maatwerk WordPress webdesign kan helpen om onnodige onderdelen of plugins weg te laten. Met een standaard template ben je eigenlijk verplicht om deze te gebruiken, wat soms negatieve gevolgen kan hebben voor de gebruiksvriendelijkheid.

Het beheer van je website in goede handen

Het grote voordeel van het inschakelen van een WordPress designer voor je WordPress webdesign is dat deze precies weet wat wel en niet werkt. Bij DVB Digital profiteer je van het feit dat je naast de WordPress designer ook nog een developer in het team hebt. Hierdoor ben je verzekerd van het feit dat je het maximale haalt uit het WordPress design dat je laat maken.

Niet alleen het design en het beheer van het WordPress design zijn in goede handen. Wanneer je samenwerkt met een marketingbureau, geniet je van nog meer voordelen. Een website is immers de kassa van je onderneming. Deze moet doen waarvoor hij bedoeld is, namelijk omzet genereren. Met alleen een goed WordPress webdesign ben je er helaas nog niet. Je zult ook marketing moeten inzetten. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine adverteren of het vergroten van je vindbaarheid door SEO teksten te laten schrijven.

Al deze specialiteiten vind je terug in ons team van experts en specialisten. Een SEO specialist kan direct met je meekijken. Is het WordPress webdesign gebruiksvriendelijk? Zit de URL structuur goed in elkaar en wordt alles op de juiste manier geïndexeerd? Ook wanneer je een webshop webdesign in WordPress of een ander CMS laat bouwen, denken wij graag op deze manier met je mee.

Webdesign WordPress laten maken

Bij DVB Digital werken we uitsluitend met op maat gemaakte templates. Geen standaard websites, maar een WordPress webdesign dat perfect aansluit bij jouw bedrijf. Geen gedoe als je dat niet wilt en een WordPress webdesigner die naar jouw wensen luistert. Onze andere experts en specialisten denken ook graag mee over hoe je de marketing rondom je website verder kunt optimaliseren. Dit is uiteraard niet verplicht!

Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk terugbellen. Welk type WordPress webdesign heb je in gedachten? We helpen je graag verder. Of je nu een webshop met tien of honderden producten wilt of een website om jouw diensten te promoten, onze WordPress designer en developers draaien hun hand er niet voor om. Zodra we weten wat je wensen en eisen zijn, gaan we aan de slag met het ontwerpen van het WordPress design en de technische aspecten. Laat nu jouw WordPress webdesign creëren en ervaar het gemak van WordPress en een snelle website of webshop!

Derrik van bemmel dvbmedia

Derrik van Bemmel is Online Performance Marketeer met meer dan 10 jaar ervaring bij opdrachtgevers zoals OOM verzekeringen, Pearle Opticiens, Jaarbeurs Utrecht, International Card Services (ICS). 

Plan een online afspraak in voor een vrijblijvende brainstorm om jouw ideale online marketing strategie vorm te geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven