Onze aanpak

DVB werkt altijd volgens de volgende 3 basisprincipes :

Wij houden van aanpakken!

  1. “You never get a second chance to make a first impression”. Kortom, de eerste indruk dient gelijk goed te zijn. Daarom worden al onze websites voorzien van een maatwerk website lay-out gebaseerd op jouw huisstijl.
  2. Een website dient altijd actueel te zijn. Daarom worden al onze websites uitgevoerd met een geavanceerd maar zeer gebruiksvriendelijk systeem om uw website op een eenvoudige manier zelf te onderhouden voor wat betreft pagina’s, foto’s etc. Een actuele website heeft daarbij ook weer een positief effect op jouw vindbaarheid in zoekmachines.
  3. Een website die er goed uitziet en die jij zelf makkelijk kunt onderhouden dient uiteraard ook erg goed vindbaar te zijn in zoekmachines en portals. Daarom worden alle door ons ontwikkelde websites op alle mogelijke punten geoptimaliseerd voor zoekmachines. Op die manier kunnen deze jouw website op de juiste manier indexeren en kunnen bezoekers jouw website ook daadwerkelijk vinden.

Bij het ontwerpen van een website wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden.

Na een eerste oriënterend gesprek, waarin jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van de website worden besproken, wordt een ontwerp gemaakt, waarbij de nadruk ligt op de navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik.

Deze voorbeeldsite wordt via beveiligde link online geplaatst zodat je online jouw site kunt bekijken. Op deze manier kun je te allen tijden wijzigingen in tekst en/of illustraties kenbaar maken. Na jouw goedkeuring wordt de voorbeeldsite vervangen door de daadwerkelijke website en aangemeld bij de belangrijkste indexen en zoekmachines.

Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt veelvuldig overleg met je gepleegd, tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van jouw bedrijf of organisatie op internet.

Scroll naar boven