Reviews

De heer van Bemmel heeft onze website gemaakt, komt altijd zijn afspraken na en reageert snel op onze vragen.

Van Santen Vloerverwarming Avatar Van Santen Vloerverwarming

DVB MEDIA helpt Sportcentrum Oudenrijn om zich maximaal te profileren in de online wereld. Zij doen dat op een persoonlijke en zeer professionele manier. Heel tevreden met deze samenwerking.

Sport Centrum Oudenrijn Avatar Sport Centrum Oudenrijn

Derrik heeft ons goed begrepen en er met zijn team een mooie opvallende stijlvolle website van gemaakt. Duidelijke menustructuur, zodat men bij een (aanstaand) overlijden niet onnodig hoeft te zoeken naar informatie. We hebben Derrik ervaren als een zeer prettig persoon om mee samen te werken, snelle reacties op vragen en altijd bereid om mee te denken. Wij zijn zeer tevreden! Team PCB Uitvaartzorg te Utrecht e.o.

Pierre van Kooten Avatar Pierre van Kooten

Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe website. Het fijne contact, de professionele aanpak en alle inspanningen van DVB MEDIA hebben wij als erg prettig ervaren. DVB MEDIA verzorgd ook de hosting en vragen/verzoeken worden snel opgepakt en beantwoord, TOP!

Tim Simons Avatar Tim Simons

DvB heeft voor mij de website mijnbotoxdokter ontworpen en daar ben ik zeer tevreden over. Behalve dat het ontwerp heel mooi is geworden, zit er ook alle functionaliteiten in die ik graag wilde. Met Derrik is het heel fijn samenwerken. Hij reageert snel en aanpassingen worden snel doorgevoerd. Ik kijk uit naar ons volgende project samen!

Liezel Fourie-Lafeber Avatar Liezel Fourie-Lafeber

Derrik en Martine van DVB hebben heel goed geluisterd naar mijn wensen en dat omgezet naar een mooi ontwerp. Mijn website BeMaginary.nl is nog niet af, maar ik hoop dat het in juni 2021 wel klaar zal zijn. Aan DVB zal het niet liggen, ze denken mee en zorgen ervoor dat mijn wensen vertaald worden naar een mooi ontwerp. Ik kan gewoon niet wachten om mijn nieuwe website straks aan de hele wereld te presenteren en ik weet zeker dat mede door de mooie website er straks nóg meer cliënten hun weg naar mijn praktijk zullen vinden. Wordt vervolgd :-).

Beata de Leeuw-Wysocka Avatar Beata de Leeuw-Wysocka

DVB Media zijn twee mensen die ieder zijn kwaliteiten heeft en samen hebben ze een website neergezet voor mij die precies uitstraalt wat ik voor ogen had, en meer! Ze dragen zeer nuttige en effectieve ideeën aan, helpen je beter te begrijpen hoe je site functioneert (omdat je er zelf ook aan kunt 'sleutelen') en reageren heel snel, geduldig en begripvol. Heel prettig. Ben heel tevreden dat ik de overstap heb gemaakt!

Yvette Groenewegen Avatar Yvette Groenewegen

Voor het opzetten van onze webshop, GLASSALE.NL, waren wij opzoek naar een ontwikkelaar die niet alleen een mooie website kon bouwen, maar die ook in staat was om de shop te laten werken met een zeer uitgebreide database. Er is veel tijd gaan zitten in programmeerwerk - maatwerk - waarmee uiteindelijk een mooie en goed werkende webshop is gebouwd. De communicatie verliep altijd soepel en wij kregen goede, bruikbare adviezen. Na de oplevering wordt de samenwerking tussen Glassale.nl en DVB voortgezet met het oog op de marketing.

Jos Van der Haagen Avatar Jos Van der Haagen

Mooi website geworden die ook functioneel is. Goeie communicatie met DVB media.

Stephen Ley Avatar Stephen Ley

DVB Media heeft onze website 5 jaar geleden opgezet en sinds een jaar een nieuwe webshop verfrist met nog makkelijker online bestellen. De service is goed, geven goed advies. Als er problemen zijn lossen ze gelijk op ( erg belangrijk als je een webshop hebt). Ook kunnen wij de kleine dingen zelf aanpassen. Cooking Express, De Meern Stephanie Tang

zeilmaker Avatar zeilmaker

DVB Media heeft ons goed geholpen bij het opzetten van een nieuwe moderne website. Door hun adviezen hebben we weer nieuwe toepassingen gevonden die onze bereikbaarheid vergroten. De korte lijntjes met DVB stellen ons in staat de website up to date te houden. Breewel Logistiek BV Harold Hamstra

Harold Hamstra Avatar Harold Hamstra

Recent via google terechtgekomen op de website: advocaat.nu, een website waarop je advocaten kunt vinden. Ik zag dat ik (met mijn oude contactgegevens ook erop stond). Contact opgenomen met DVB Media en zij hebben de gegevens gelijk aangepast!

Masis Mampel Avatar Masis Mampel

Derrik van Bemmel heeft ons geholpen bij onze vraagstukken voor wat betreft online marketing. DVB Media heeft alle kennis en ervaring in huis om bedrijven te helpen hun online marketing naar een hoger niveau te tillen. Met geduld, zorg en aandacht zijn we tot een goed resultaat gekomen. Verder is het gewoon een fijne vent in de omgang. :>)

Dennis Vermeulen Avatar Dennis Vermeulen

Onlangs onze website, logo en visitekaartjes laten ontwerpen door DVB MEDIA. We konden zelf duidelijk aangeven wat we wel en niet wilden en dit hebben zij omgezet in een mooi eindresultaat. We zijn erg tevreden, ook mede dankzij de prettige communicatie.

Tosca van Eck Avatar Tosca van Eck

Persoonlijk en Professioneel. Dank voor jullie vertrouwen en geduld! DVB staat open voor eigen ideeën en zo werd het echt een Goed Plan! Heel blij met het eindresultaat. Nogmaals dank DVB!

Judith Verbunt Avatar Judith Verbunt

DvB is een hoog kwalitatief, professioneel en klantgericht webdesign agency. Derrik en zijn crew staan garant voor passende oplossingen voor al je 'web' vragen en hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding. Uiterst flexibel met nogmaals veel gevoel voor de klant. Ik werk al jaren samen met DVB naar volle tevredenheid!

gerard ekhart Avatar gerard ekhart

DVB media, prettige samenwerking, meedenkend en staan altijd open voor nieuwe ideeën

Autobedrijf Budel De Meern Avatar Autobedrijf Budel De Meern

Super bedreven bedrijf met verstand van zaken! Mooie site geleverd met super service. Nemen de tijd om dingen uit te leggen zodat je zelf bij kan houden. Nu de laatste puntjes op de i en dan uiterst tevreden!!

Natascha Palumbo Avatar Natascha Palumbo

Duidelijk en overzichtelijk de website Hoop klandizie ervan

Frank Peek Avatar Frank Peek

Snelle reactie, erg behulpzaam en vriendelijk!

Fieke den Boer Avatar Fieke den Boer

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Onze webshop HappyPets.nl zit goed in elkaar, binnenkort gaan wij praten over uitbreiding!

Joep de Boer Avatar Joep de Boer

Zeer ervaren en met name hele creatieve club web designers welke goed begrijpt wat nodig is om er op internet echt uit te springen. DVB Media heeft onze website ontworpen en gebouwd. We zijn er super tevreden over. Onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Ook na oplevering is DVB Media bereikbaar voor elke vraag die we hebben. In no time hebben we een antwoord waar we wat mee kunnen. Wij geven ze meer dan een hele ruime voldoende!!. Grt Natascha & Fred van Villa dos Limoeiros.

Villa dos Limoeiros Avatar Villa dos Limoeiros

DVB Media heeft de wijn webshop MerlijnWijn.nl gebouwd. De manier waarop DVB Media werkt is bijzonder prettig. Een professionele aanpak, met een flexibele instelling zorgt er voor dat je krijgt waar je met volle tevredenheid gebruik van kunt maken. Het contact is persoonlijk en DVB is ook altijd bereikbaar en reageert snel. De combinatie van diepe en brede kennis over het bouwen van webshop, SEO optimalisatie en de persoonlijke benadering maken dat ik DVB Media aan iedereen kan aanbevelen.

Wim Merlijn Avatar Wim Merlijn

Sinds mei mijn webshop laten vernieuwen door DVB media en daarover zeer tevreden. omzet stijging van ruim 200% in 8 maanden tijd. en nog steeds stijgend. bij problemen en verbeteringen zijn de korte lijnen naar hun toe verfrissend. En nieuwe plannen voor online verkoop zijn aan hun ook toevertrouwd. SEO scanning en mijn zichtbaarheid op Google worden ook door DVB media goed uitgevoerd. Kortom zeeeeeer tevreden.

Jan Wieman Avatar Jan Wieman

Wij zijn erg blij met onze nieuwe website & webshop die DVB Media voor ons heeft gemaakt. Fijne communicatie en samenwerking. Zelfs in het weekend krijg je antwoord op je vragen! Ga zo door!

Nadia van de Kerkhof | BlendZ Avatar Nadia van de Kerkhof | BlendZ

Wij zijn blij met DVB media die ons tot in detail helpt met onze verschillende websites. Naast oplossingen en aanpassingen denken ze met ons mee en komende ze met ideeën om onze websites nog beter en vooral beeldend neer te zetten. Altijd goed bereikbaar en vragen zijn snel beantwoord.

Expo Flora Avatar Expo Flora

DVB heeft diverse websites voor mij gemaakt en onderhouden deze ook. Als veeleisende klant vraag ik regelmatig om verbeteringen in de code, look & feel en de mogelijkheden. Gelukkig kan altijd alles geprogrammeerd worden! Ze hebben dan ook een gedegen kennis van het Wordpress platform alsook van e-commerce plugins. Goed bereikbaar op vragen, regelmatig zelfs na kantoortijden!

Sebastiaan Wooning Avatar Sebastiaan Wooning
Scroll naar boven