internet-marketingLevert uw website niet genoeg bezoekers, laat staan klanten op? Heeft u een website, maar is deze slecht vindbaar? Dan is het tijd om een ervaren online marketing bureau in te schakelen! Een internet marketing partner die doeltreffende websites ontwikkelt, meer rendement uit uw huidige bezoeker haalt en potentiële klanten genereert via de zoekmachines. Maak kennis met DVB MEDIA.

Online marketing; Online bezoekers worden klanten

Internet marketing bureau DVB MEDIA, zorgt dat online bezoekers klanten worden en haalt zo maximaal online rendement uit uw website of webshop! DVB MEDIA is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring en aantoonbare referenties. Voor de volgende doeltreffende online marketing diensten kunt u bij ons terecht:

  • Website ontwikkeling
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Website optimalisatie

Gekwalificeerd online marketing team

Naast een ervaren online marketing bureau, wilt u natuurlijk ook een bureau dat op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen in hun vakgebied. U vindt bij DVB MEDIA uitsluitend mensen die veel tijd steken in het up-to-date houden van hun online marketing kennis. Dit doen zij door regelmatig trainingen, cursussen en workshops te volgen. Daarnaast is het lezen van de nodige online marketing vakliteratuur een belangrijke bezigheid. Dit maakt ons een allround team dat onze klanten laten groeien!

Meer rendement uit uw online marketing activiteiten

Bent u benieuwd hoe we meer rendement uit uw online marketing activiteiten halen? Wij dagen u uit om vrijblijvend met ons te sparren over de invulling van uw online marketing strategie! Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Klanten aan het woord over de samenwerking met DVB MEDIA

Doel van ons project was een betere vindbaarheid in de zoekmachines, een professionele uitstraling en het inzetten van Social Media zoals Facebook, Twitter en Pinterest om zo een grotere naamsbekendheid op te bouwen. De toevoeging van een blog en tags aan de website waren enkele van onze wensen die DVB MEDIA voor ons vervuld heeft.

Iedereen die mijn website heeft bezoekt, houdt er een herinnering aan over; maakt niet uit wat voor één. Dat was en is voor mij het belangrijkste: de speld in de websites hooiberg.

Derrik met zijn DVB MEDIA team begrepen wat ik bedoelde en hebben dit omgezet in een prachtproduct. Eigen styling, eigen aanpak, eigenzinnig. Dat spreekt mij aan als ondernemer die dezelfde principes hanteert in mijn werk.

‘Mission accomplished’ en ik verheug me op nog vele jaren samenwerking!

“DVB MEDIA heeft ervoor gezorgd dat onze klanten beeldend geïnspireerd kunnen worden met onze producten en diensten.
Vindbaarheid, gebruiksgemak en vooral de uitstraling van de website zijn verbeterd”

DVB MEDIA heeft voor Larive International een nieuwe website ontwikkeld en biedt ondersteuning in het uitbouwen van de online zichtbaarheid. Als internationaal bedrijf met een netwerk van kantoren in 30 landen is online zichtbaarheid van groot belang voor Larive. De expertise van DVB MEDIA stelt ons in staat om het maximale uit onze website te halen, waarbij de medewerkers van DVB MEDIA nauw betrokken zijn bij het proces.
DVB MEDIA heeft voor ons Notariskantoor van Ee & De Jonge de website www.uwnotaris.nl flink uitgebreid en helemaal zoekmachinevriendelijk gemaakt. Daarnaast zijn er ook een groot aantal specifieke themasites (landingspages) bijgekomen die over een specifiek notarieel onderwerp gaan. Op die manier hebben wij nu in de meeste gevallen een top-3-positie (en soms zelfs eerste positie!) op voor ons belangrijke trefwoorden in Google en andere zoekmachines. Dit heeft ons kantoor een veelvoud aan bezoekers maar ook aan opdrachten en nieuwe klanten opgeleverd.

Wij kunnen internetbureau DVB MEDIA dan ook van harte aanbevelen.