fbpx

Online marketing tools

Internet marketing bureau DVB DIGITAL, zorgt dat online bezoekers klanten worden en haalt zo maximaal online rendement uit uw website of webshop! DVB DIGITAL is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring en aantoonbare referenties. Voor de volgende doeltreffende online marketing diensten kunt u bij ons terecht:

  • Website ontwikkeling
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Website optimalisatie
job gabda
checkmate, chess, board-1511866.jpg

Online strategy

Is uw organisatie klaar voor de wereld van morgen?
 Grenzen tussen online en offline middelen vervagen. Bent u zich bewust van de wegen die uw (potentiële) klant online bewandelt? Internet op renderende en strategische wijze inzetten, vergt kennis van zaken. Op welke wijze vertaalt u uw organisatiedoelstellingen naar passende online doelstellingen?

Als marketing- en communicatieprofessionals voorzien wij u graag van strategisch internetadvies. Wij ondersteunen u op internetgebied in de breedste zin van het woord. Met een vooropgezet doel zetten we onder meer zoekmachinemarketing, e-mailmarketing en social media in om een maximaal resultaat te bereiken. 
Deze tijd vraagt om een gedegen internetstrategie. Een strategie die de basis vormt bij de inzet van de juiste middelen om het beoogde doel te bereiken. Géén technische kunsten, maar gedegen advies en realisatie passend bij uw organisatie. En bovendien versterkend voor uw offline communicatie.

E-mail marketing

E-mail Marketing is één van de meest effectieve middelen om bezoekers naar uw website te trekken. Het bericht komt immers rechtstreeks in de mailbox van de ontvanger terecht. Dankzij de korte doorlooptijd van email acties, kunt u goed inspelen op de actualiteit. Daarnaast kunt u achteraf exact meten wat het resultaat was.

DVB MAILINGS is de all-in oplossing voor het versturen van professionele online mailings. U kunt mailadressen importeren vanuit verschillende bronbestanden en u kunt groepen aanmaken en op die manier gerichte mailings aan bepaalde groepen sturen. Wij bieden volledig gepersonaliseerde e-mailings (HTML opgemaakt) aan tegen zeer scherpe tarieven. Wilt u dit liever zelf allemaal doen? Dat kan ook; wij kunnen alle programmatuur op uw eigen webserver installeren! Het beheren van uw database en het versturen van mailings was nog nooit zo makkelijk!

email marketing, laptop, desk-5937010.jpg
world, growth, statistics-6158920.jpg

Online advertenties

De laatste jaren heeft online adverteren een enorme vlucht gemaakt. Waar bedrijven tot een tiental jaar geleden nog gebruik maakten van radio, televisie en krant is internet nu niet meer weg te slaan. Steeds meer bedrijven overwegen om online te gaan adverteren. Voordat u met online adverteren begint is het verstandig om u te verdiepen in de voordelen en nadelen van online adverteren. Hieronder staan een aantal van deze voordelen en nadelen beschreven.

Bij het online adverteren kunt u een erg grote afzetmarkt bereiken. In tegenstelling tot wat sommigen denken, hoeven de kosten voor deze grote afzetmarkt niet hoog te zijn. Vergeleken met traditionele media, waaronder televisie, is online adverteren in de meeste gevallen goedkoper. Het plaatsen van advertenties op internet kan zo goedkoop zijn als 10 euro per maand. Deze prijs is echter vaak afhankelijk van het aantal bezoekers op uw advertentie.

Affiliate marketing

Uw doelgroep bereiken via een uitgebreid netwerk waarbij u de adverteerder betaalt op basis van resultaat? Dat kan met affiliate marketing. DVB DIGITAL heeft jarenlange ervaring op het gebied van affiliate marketing en kan voor u de campagne optimaal uitzetten en beheren.

Met affiliate marketing werken geselecteerde adverteerders en affiliates samen om hun online inkomsten te verhogen. Bij affiliate marketing plaatsen eigenaren van websites uw advertenties op hun sites. Door middel van deze advertenties sturen zij bezoekers en dus potentiële kopers door naar uw website. De eigenaar van de website, de affiliate, wordt beloond voor het doorsturen van bezoekers, terwijl u, de adverteerder, een groter gebied aan bezoekers bereikt.

analytics, charts, traffic-925379.jpg
feedback, confirming, businessmen-3653368.jpg

Conversie optimalisatie

Onze opdrachtgevers meer resultaat laten behalen met hun website. Dat is de doelstelling die wij nastreven. Wij hebben veel ervaring met het toepassen van strategieën die er voor zorgen dat u niet alleen meer bezoekers naar uw website trekt, maar ook meer leads vergaart en meer omzet genereert. Door deze technieken toe te passen om uw website zult u kort nadat DVB DIGITAL voor u van start gaat al resultaten merken!

Een aantal technieken die wij toepassen om uw website beter te laten presteren;

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Seo staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands noemen wij dit ook wel Zoekmachine optimalisatie.

In feite omvat SEO alles dat ervoor zorgt dat uw website beter gevonden wordt binnen internet zoekmachines zoals Google en Bing.

Uw doelgroep is via zoekmachines zoals Google op zoek naar uw producten of diensten. Om ervoor te zorgen dat uw doelgroep uw website kan vinden zijn topposities in zoekmachines van cruciaal belang. Deze posities kunt u behalen door middel van zoekmachine marketing, ook wel zoekmachine positionering genoemd.

seo, google, search engine optimization-441400.jpg
adwords g

Zoekmachine adverteren (SEA)

Via een Google Adwords campagne is het mogelijk om boven de dynamische resultaten uit te stijgen. Hoe laat de consument zich triggeren tot het openen van uw website? DVB DIGITAL is specialist op het gebied van zoekmachine adverteren.

DVB DIGITAL kijkt nauwgezet wat de USP (unique selling proposition) van uw product of service is en vertaalt dit naar een campagne waar zoekwoorden, advertentie varianten en texten een steekhoudend samenspel vormen om in de informatie behoefte van uw doelgroep te voorzien. De betaalde click moet immers naadoos aansluiten bij wat u biedt en de consument zoekt.

DVB DIGITAL heeft voor meerdere MKB bedrijven succesvolle campagnes geïmplementeerd.

Website statistieken

Uw website wordt dagelijks bezocht maar door wie? Weet u wie er op uw site komt en wat men op uw site komt doen? Bezoekers geven ongemerkt informatie, zoals waar ze vandaan komen, hoelang ze blijven en via welke zoekmachine of zoekterm ze op uw website terecht zijn gekomen.

Middels website statistieken komt u veel te weten over uw bezoekers. DVB DIGITAL is onder andere gespecialiseerd in Google Analytics (website statistieken) en kunnen ook de statistieken van uw website voor u in kaart brengen. Zo krijgt u meer informatie over uw bezoekers, uw online campagnes en kunt u beter inspelen op uw doelgroep.

web, macbook, air-1738168.jpg
Scroll naar boven