fbpx

Onze klanten

DVB MEDIA werkt voor de volgende bedrijven

Een goede relatie met onze klanten vinden wij ontzettend belangrijk, wij zijn dan ook erg trots op onderstaande reacties van klanten over onze dienstverlening.

"DVB heeft BlendZ online goed op de kaart gezet! Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. De orders lopen inmiddels al lekker binnen en er staan zelfs al uitbreidingen gepland. Zeker de automatische koppeling met onze back-office scheelt ons ontzettend veel tijd en zorgt voor een webshop die altijd up-to-date en goed vindbaar is".

BlendZ Shoes

"Iedereen die mijn websites heeft bezocht, houdt er een herinnering aan over; maakt niet uit wat voor één. Dat was en is voor mij het belangrijkste: de speld in de websites hooiberg. DVB MEDIA is een hoog kwalitatief, professioneel en klantgericht webdesign agency. Derrik en zijn crew staan garant voor passende oplossingen voor al je ‘web’ vragen en hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding. Uiterst flexibel met nogmaals veel gevoel voor de klant. Ik werk al jaren samen met DVB naar volle tevredenheid!"

Revitalize / Senzo.world

"Derrik van Bemmel heeft ons geholpen bij onze vraagstukken voor wat betreft online marketing. DVB Media heeft alle kennis en ervaring in huis om bedrijven te helpen hun online marketing naar een hoger niveau te tillen. Met geduld, zorg en aandacht zijn we tot een goed resultaat gekomen. Verder is het gewoon een fijne vent in de omgang. :>). "

Blauwe Eik Makelaardij

“De door DVB MEDIA met ons ontwikkelde website straalt uit dat Modern B.V. een professioneel bedrijf is wat klaar is voor de toekomst. Op onze nieuwe website komen al onze activiteiten goed tot hun recht. De website is zowel online, mobiel als op tablet perfect te lezen en door ons zelf eenvoudig up to date te houden.”

Modern Berging B.V.

"DVB MEDIA heeft niet alleen met creativiteit onze website vernieuwd, maar tevens er voor zorg gedragen dat onze online vindbaarheid sterk is toegenomen. De loyaliteit, flexibiliteit en kwaliteit van DVB MEDIA sluiten goed aan bij onze eigen manier van werken”.

Finavista B.V.

"Wij zijn super goed geholpen door DVB MEDIA! De site staat netjes, sfeervol en erg professioneel en we worden nu erg goed gevonden. Dank jullie wel hiervoor!"

Fysiotherapie Bodyproof

“DVB heeft onze website met veel kunde gemaakt. DVB MEDIA heeft niet alleen verstand van het bouwen van de website maar heeft ook ontzettend goed naar ons geluisterd en onze wensen naar boven weten te halen. Kortom een website met allerlei uitbouw mogelijkheden en makkelijk te hanteren met een te gek boekingssysteem. Helemaal ideaal voor een massage instituut als MasseerMeneer”

Masseer Meneer & Mevrouw

„DVB MEDIA heeft voor onze Italiaanse broodjeszaak een hele nieuwe online strategie ontwikkelt. Onderdeel daarvan was een compleet nieuwe website, mobiele webapplicatie en online bestelmodule. Daarna is er volop aan online promotie gedaan via social media, nieuwsbrieven en de lokale websites van DVB”.

Panino di Pino

“DVB MEDIA heeft ervoor gezorgd dat onze klanten beeldend geïnspireerd kunnen worden met onze producten en diensten. Vindbaarheid, gebruiksgemak en vooral de uitstraling van de website zijn verbeterd’’

Expo Flora B.V.

"DVB MEDIA adviseerde ons een website in combinatie met een CMS systeem, waardoor wij zelf ook toegang hebben tot de website. Wij kunnen continu nieuwe gegevens invoeren, zodat onze website up to date blijft. DVB koppelde hieraan een database waarin ruim 2000 voertuigen konden worden opgeslagen. Wanneer we veranderen wilden, zelfs in de beginfase was het voor DVB media geen enkel probleem om aan onze wensen te voldoen. Alles was mogelijk.Nog steeds wordt onze website door DVB aangepast en uitgebreid, zodat wij met de nieuwste trends en ontwikkelingen mee kunnen gaan. Wij zijn zeer tevreden over de ontwikkeling en het resultaat van onze nieuwe website door DVB MEDIA.Maak je wensen duidelijk aan DVB media en alles komt in orde! Het resultaat is geweldig, zo ook onze website. Bedankt en ga zo door!"

Chiptuning Experience Nederland

Beoordelingen

Scroll naar top