fbpx
Search
Generic filters
Search
Generic filters

Onze klanten

DVB MEDIA werkt voor de volgende bedrijven

Een goede relatie met onze klanten vinden wij ontzettend belangrijk, wij zijn dan ook erg trots op onderstaande reacties van klanten over onze dienstverlening.

"DVB heeft BlendZ online goed op de kaart gezet! Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. De orders lopen inmiddels al lekker binnen en er staan zelfs al uitbreidingen gepland. Zeker de automatische koppeling met onze back-office scheelt ons ontzettend veel tijd en zorgt voor een webshop die altijd up-to-date en goed vindbaar is".

Nadia Agrandi

BlendZ Shoes

"Iedereen die mijn websites heeft bezocht, houdt er een herinnering aan over; maakt niet uit wat voor één. Dat was en is voor mij het belangrijkste: de speld in de websites hooiberg. DVB MEDIA is een hoog kwalitatief, professioneel en klantgericht webdesign agency. Derrik en zijn crew staan garant voor passende oplossingen voor al je ‘web’ vragen en hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding. Uiterst flexibel met nogmaals veel gevoel voor de klant. Ik werk al jaren samen met DVB naar volle tevredenheid!"

Gerard Ekhart

Revitalize / Senzo.world

"Derrik van Bemmel heeft ons geholpen bij onze vraagstukken voor wat betreft online marketing. DVB Media heeft alle kennis en ervaring in huis om bedrijven te helpen hun online marketing naar een hoger niveau te tillen. Met geduld, zorg en aandacht zijn we tot een goed resultaat gekomen. Verder is het gewoon een fijne vent in de omgang. :>). "

Dennis Vermeulen

Blauwe Eik Makelaardij

“De door DVB MEDIA met ons ontwikkelde website straalt uit dat Modern B.V. een professioneel bedrijf is wat klaar is voor de toekomst. Op onze nieuwe website komen al onze activiteiten goed tot hun recht. De website is zowel online, mobiel als op tablet perfect te lezen en door ons zelf eenvoudig up to date te houden.”

Els van Wijnen

Modern Berging B.V.

"DVB MEDIA heeft niet alleen met creativiteit onze website vernieuwd, maar tevens er voor zorg gedragen dat onze online vindbaarheid sterk is toegenomen. De loyaliteit, flexibiliteit en kwaliteit van DVB MEDIA sluiten goed aan bij onze eigen manier van werken”.

Marcel Schenk

Finavista B.V.

"Wij zijn super goed geholpen door DVB MEDIA! De site staat netjes, sfeervol en erg professioneel en we worden nu erg goed gevonden. Dank jullie wel hiervoor!"

Rodi Kosterman

Fysiotherapie Bodyproof

“DVB heeft onze website met veel kunde gemaakt. DVB MEDIA heeft niet alleen verstand van het bouwen van de website maar heeft ook ontzettend goed naar ons geluisterd en onze wensen naar boven weten te halen. Kortom een website met allerlei uitbouw mogelijkheden en makkelijk te hanteren met een te gek boekingssysteem. Helemaal ideaal voor een massage instituut als MasseerMeneer”

Guillermo van Berkum

Masseer Meneer & Mevrouw

„DVB MEDIA heeft voor onze Italiaanse broodjeszaak een hele nieuwe online strategie ontwikkelt. Onderdeel daarvan was een compleet nieuwe website, mobiele webapplicatie en online bestelmodule. Daarna is er volop aan online promotie gedaan via social media, nieuwsbrieven en de lokale websites van DVB”.

Simone Prestifilipo

Panino di Pino

“DVB MEDIA heeft ervoor gezorgd dat onze klanten beeldend geïnspireerd kunnen worden met onze producten en diensten. Vindbaarheid, gebruiksgemak en vooral de uitstraling van de website zijn verbeterd’’

Miranda Gresnigt

Expo Flora B.V.

"DVB MEDIA adviseerde ons een website in combinatie met een CMS systeem, waardoor wij zelf ook toegang hebben tot de website. Wij kunnen continu nieuwe gegevens invoeren, zodat onze website up to date blijft. DVB koppelde hieraan een database waarin ruim 2000 voertuigen konden worden opgeslagen. Wanneer we veranderen wilden, zelfs in de beginfase was het voor DVB media geen enkel probleem om aan onze wensen te voldoen. Alles was mogelijk.Nog steeds wordt onze website door DVB aangepast en uitgebreid, zodat wij met de nieuwste trends en ontwikkelingen mee kunnen gaan. Wij zijn zeer tevreden over de ontwikkeling en het resultaat van onze nieuwe website door DVB MEDIA.Maak je wensen duidelijk aan DVB media en alles komt in orde! Het resultaat is geweldig, zo ook onze website. Bedankt en ga zo door!"

Jos van der Graaf

Chiptuning Experience Nederland

Beoordelingen

  • Derrik heeft ons goed begrepen en er met zijn team een mooie opvallende stijlvolle website van gemaakt. Duidelijke menustructuur, zodat men bij een (aanstaand) overlijden niet onnodig hoeft te zoeken ... Lees verder
  • DvB heeft voor mij de website mijnbotoxdokter ontworpen en daar ben ik zeer tevreden over. Behalve dat het ontwerp heel mooi is geworden, zit er ook alle functionaliteiten in die ik graag wilde. Met D... Lees verder
  • Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe website. Het fijne contact, de professionele aanpak en alle inspanningen van DVB MEDIA hebben wij als erg prettig ervaren. DVB MEDIA verzorgd ook de hosting en ... Lees verder
  • Derrik en Martine van DVB hebben heel goed geluisterd naar mijn wensen en dat omgezet naar een mooi ontwerp. Mijn website BeMaginary.nl is nog niet af, maar ik hoop dat het in juni 2021 wel klaar zal ... Lees verder
  • DVB Media zijn twee mensen die ieder zijn kwaliteiten heeft en samen hebben ze een website neergezet voor mij die precies uitstraalt wat ik voor ogen had, en meer! Ze dragen zeer nuttige en effectiev... Lees verder
Scroll naar top