fbpx

Onze klanten

DVB DIGITAL werkt voor de volgende bedrijven

Een goede relatie met onze klanten vinden wij ontzettend belangrijk, wij zijn dan ook erg trots op onderstaande reacties van klanten over onze dienstverlening.

logo

"DVB heeft BlendZ online goed op de kaart gezet! Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. De orders lopen inmiddels al lekker binnen en er staan zelfs al uitbreidingen gepland. Zeker de automatische koppeling met onze back-office scheelt ons ontzettend veel tijd en zorgt voor een webshop die altijd up-to-date en goed vindbaar is".

Nadia Agrandi

BlendZ Shoes
logo

"Wij zijn super goed geholpen door DVB DIGITAL! De site staat netjes, sfeervol en erg professioneel en we worden nu erg goed gevonden. Dank jullie wel hiervoor!"

Rodi Kosterman

Fysiotherapie Bodyproof
logo

Derrik heeft ons goed begrepen en er met zijn team een mooie opvallende stijlvolle website van gemaakt. Duidelijke menustructuur, zodat men bij een (aanstaand) overlijden niet onnodig hoeft te zoeken naar informatie. We hebben Derrik ervaren als een zeer prettig persoon om mee samen te werken, snelle reacties op vragen en altijd bereid om mee te denken. Wij zijn zeer tevreden! Team PCB Uitvaartzorg te Utrecht e.o.

Trudie Oosterheert

PCB uitvaartzorg
Onze klanten
logo

"Iedereen die mijn websites heeft bezocht, houdt er een herinnering aan over; maakt niet uit wat voor één. Dat was en is voor mij het belangrijkste: de speld in de websites hooiberg. DVB DIGITAL is een hoog kwalitatief, professioneel en klantgericht webdesign agency. Derrik en zijn crew staan garant voor passende oplossingen voor al je ‘web’ vragen en hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding. Uiterst flexibel met nogmaals veel gevoel voor de klant. Ik werk al jaren samen met DVB naar volle tevredenheid!"

Gerard Ekhart

Revitalize / Senzo.world
logo blue

“DVB heeft onze website met veel kunde gemaakt. DVB DIGITAL heeft niet alleen verstand van het bouwen van de website maar heeft ook ontzettend goed naar ons geluisterd en onze wensen naar boven weten te halen. Kortom een website met allerlei uitbouw mogelijkheden en makkelijk te hanteren met een te gek boekingssysteem. Helemaal ideaal voor een massage instituut als MasseerMeneer”

Guillermo van Berkum

Masseer Meneer & Mevrouw
logo

"Derrik van Bemmel heeft ons geholpen bij onze vraagstukken voor wat betreft online marketing. DVB DIGITAL heeft alle kennis en ervaring in huis om bedrijven te helpen hun online marketing naar een hoger niveau te tillen. Met geduld, zorg en aandacht zijn we tot een goed resultaat gekomen. Verder is het gewoon een fijne vent in de omgang. :>). "

Dennis Vermeulen

Blauwe Eik Makelaardij
logo x

„DVB DIGITAL heeft voor onze Italiaanse broodjeszaak een hele nieuwe online strategie ontwikkelt. Onderdeel daarvan was een compleet nieuwe website, mobiele webapplicatie en online bestelmodule. Daarna is er volop aan online promotie gedaan via social media, nieuwsbrieven en de lokale websites van DVB”.

Simone Prestifilipo

Panino di Pino
logo

“De door DVB DIGITAL met ons ontwikkelde website straalt uit dat Modern B.V. een professioneel bedrijf is wat klaar is voor de toekomst. Op onze nieuwe website komen al onze activiteiten goed tot hun recht. De website is zowel online, mobiel als op tablet perfect te lezen en door ons zelf eenvoudig up to date te houden.”

Els van Wijnen

Modern Berging B.V.
logo expoflora

“DVB DIGITAL heeft ervoor gezorgd dat onze klanten beeldend geïnspireerd kunnen worden met onze producten en diensten. Vindbaarheid, gebruiksgemak en vooral de uitstraling van de website zijn verbeterd’’

Miranda Gresnigt

Expo Flora B.V.
Transparent

DvB heeft voor mij de website mijnbotoxdokter ontworpen en daar ben ik zeer tevreden over. Behalve dat het ontwerp heel mooi is geworden, zit er ook alle functionaliteiten in die ik graag wilde. Met Derrik is het heel fijn samenwerken. Hij reageert snel en aanpassingen worden snel doorgevoerd. Ik kijk uit naar ons volgende project samen!

Liezel Fourie-Lafeber

Mijn botox dokter
bemaginarylogo

Derrik en Martine van DVB hebben heel goed geluisterd naar mijn wensen en dat omgezet naar een mooi ontwerp. Mijn website BeMaginary.nl is nog niet af, maar ik hoop dat het in juni 2021 wel klaar zal zijn. Aan DVB zal het niet liggen, ze denken mee en zorgen ervoor dat mijn wensen vertaald worden naar een mooi ontwerp. Ik kan gewoon niet wachten om mijn nieuwe website straks aan de hele wereld te presenteren en ik weet zeker dat mede door de mooie website er straks nóg meer cliënten hun weg naar mijn praktijk zullen vinden. Wordt vervolgd :-).

Beata de Leeuw-Wysocka

Bemaginary
logo

Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe website. Het fijne contact, de professionele aanpak en alle inspanningen van DVB DIGITAL hebben wij als erg prettig ervaren. DVB DIGITAL verzorgd ook de hosting en vragen/verzoeken worden snel opgepakt en beantwoord, TOP!

Tim Simons

Rob Simons Schilder werken
lianne aben

Ik ben echt ontzettend blij met de vakkundigheid en creativiteit van Derrik & Martine van DVB DIGITAL. Ik werd verrast door hun gave ideeën voor kleur, layout en stijl van mijn website. Helemaal ik! Ook mijn logo hebben ze gemaakt welke helemaal bij me past. Daarnaast verlenen ze super goede service. Zijn snel en regelen alles tiptop voor je. Ik beveel DVB DIGITAL van harte aan! Lianne Aben

Lianne Aben

LOGO OUDERIJN LIG FC

DVB DIGITAL helpt Sportcentrum Oudenrijn om zich maximaal te profileren in de online wereld. Zij doen dat op een persoonlijke en zeer professionele manier. Heel tevreden met deze samenwerking.

Rob

Sportcentrum Oudenrijn

Beoordelingen

  • DVB Media zijn twee mensen die ieder zijn kwaliteiten heeft en samen hebben ze een website neergezet voor mij die precies uitstraalt wat ik voor ogen had, en meer! Ze dragen zeer nuttige en effectieve ideeën aan, helpen je beter te begrijpen hoe je site functioneert (omdat je er zelf ook aan kunt 'sleutelen') en reageren heel snel, geduldig en begripvol. Heel prettig. Ben heel tevreden dat ik de overstap heb gemaakt!
  • DVB Media heeft de wijn webshop MerlijnWijn.nl gebouwd. De manier waarop DVB Media werkt is bijzonder prettig. Een professionele aanpak, met een flexibele instelling zorgt er voor dat je krijgt waar je met volle tevredenheid gebruik van kunt maken. Het contact is persoonlijk en DVB is ook altijd bereikbaar en reageert snel. De combinatie van diepe en brede kennis over het bouwen van webshop, SEO optimalisatie en de persoonlijke benadering maken dat ik DVB Media aan iedereen kan aanbevelen.
  • Voor het opzetten van onze webshop, GLASSALE.NL, waren wij opzoek naar een ontwikkelaar die niet alleen een mooie website kon bouwen, maar die ook in staat was om de shop te laten werken met een zeer uitgebreide database. Er is veel tijd gaan zitten in programmeerwerk - maatwerk - waarmee uiteindelijk een mooie en goed werkende webshop is gebouwd. De communicatie verliep altijd soepel en wij kregen goede, bruikbare adviezen. Na de oplevering wordt de samenwerking tussen Glassale.nl en DVB voortg... Lees verder
  • Zeer ervaren en met name hele creatieve club web designers welke goed begrijpt wat nodig is om er op internet echt uit te springen. DVB Media heeft onze website ontworpen en gebouwd. We zijn er super tevreden over. Onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Ook na oplevering is DVB Media bereikbaar voor elke vraag die we hebben. In no time hebben we een antwoord waar we wat mee kunnen. Wij geven ze meer dan een hele ruime voldoende!!. Grt Natascha & Fred van Villa dos Limoeiros.
Scroll naar boven