Onze klanten

DVB DIGITAL werkt voor de volgende bedrijven

Een goede relatie met onze klanten vinden wij ontzettend belangrijk, wij zijn dan ook erg trots op onderstaande reacties van klanten over onze dienstverlening.

Beoordelingen

  • DVB Media zijn twee mensen die ieder zijn kwaliteiten heeft en samen hebben ze een website neergezet voor mij die precies uitstraalt wat ik voor ogen had, en meer! Ze dragen zeer nuttige en effectieve ideeën aan, helpen je beter te begrijpen hoe je site functioneert (omdat je er zelf ook aan kunt 'sleutelen') en reageren heel snel, geduldig en begripvol. Heel prettig. Ben heel tevreden dat ik de overstap heb gemaakt!
  • DVB Media heeft de wijn webshop MerlijnWijn.nl gebouwd. De manier waarop DVB Media werkt is bijzonder prettig. Een professionele aanpak, met een flexibele instelling zorgt er voor dat je krijgt waar je met volle tevredenheid gebruik van kunt maken. Het contact is persoonlijk en DVB is ook altijd bereikbaar en reageert snel. De combinatie van diepe en brede kennis over het bouwen van webshop, SEO optimalisatie en de persoonlijke benadering maken dat ik DVB Media aan iedereen kan aanbevelen.
  • Voor het opzetten van onze webshop, GLASSALE.NL, waren wij opzoek naar een ontwikkelaar die niet alleen een mooie website kon bouwen, maar die ook in staat was om de shop te laten werken met een zeer uitgebreide database. Er is veel tijd gaan zitten in programmeerwerk - maatwerk - waarmee uiteindelijk een mooie en goed werkende webshop is gebouwd. De communicatie verliep altijd soepel en wij kregen goede, bruikbare adviezen. Na de oplevering wordt de samenwerking tussen Glassale.nl en DVB voortg... Lees verder
  • Zeer ervaren en met name hele creatieve club web designers welke goed begrijpt wat nodig is om er op internet echt uit te springen. DVB Media heeft onze website ontworpen en gebouwd. We zijn er super tevreden over. Onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Ook na oplevering is DVB Media bereikbaar voor elke vraag die we hebben. In no time hebben we een antwoord waar we wat mee kunnen. Wij geven ze meer dan een hele ruime voldoende!!. Grt Natascha & Fred van Villa dos Limoeiros.
Scroll naar boven