Websites

Bij DVB DIGITAL kunt u bij een nieuw site-ontwerp kiezen voor een ontwerp op basis van maatwerk of één van onze standaard templates die worden voorzien van uw logo (al vanaf 950 euro). Daarbij kunt u kiezen of u het gehele bedrag in een keer wenst te betalen of op basis van website lease.Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk onderaan deze pagina naar onze samengestelde websitepakketten.

 1. Professionele website: internet is een wereldwijd medium dat tegenwoordig niet meer is weg te denken uit het dagelijks leven. Hierdoor is een optimale presentatie en een professionele uitstraling een absolute must voor uw bedrijf.
 2. Meedenkenken in de ontwikkeling: het bedenken van een concept is de eerste stap op weg naar een functionele, professionele website. Een webdesigner kent de vele communicatiemogelijkheden die internet als medium te bieden heeft.
shopping, shopping online, sale-5217035.jpg

Webshops

Wilt u ook uw producten via internet aanbieden? Of heeft u al een online winkel maar wilt u deze professionaliseren? Wij hebben een oplossing die u zelf naar uw wensen kunt uitbreiden. Zie ons recente projecten aan de rechterkant.

Een eigen online shop is al mogelijk vanaf 950 euro eenmalig of 75 euro per maand (excl BTW).

DVB DIGITAL heeft voor u een de oplossing om via uw internetsite producten te verkopen en bestellingen of reserveringen te ontvangen. Wij kunnen voor uw een e-commerce systeem implementeren dat aan al uw mogelijke wensen en eisen voldoet en waarbij u het onderhoud in eigen hand kunt houden.

Website onderhoud

Door de drukke dagelijkse werkzaamheden komen veel bedrijven niet toe aan website onderhoud. Een actuele en actieve website is juist enorm belangrijk zijn (naast de techniek) om een website aantrekkelijk te houden voor zowel bezoekers als zoekmachines. Om onze klanten hierbij te helpen hebben wij een aantal handige pakketten samengesteld waarbij wij het complete website-onderhoud van u overnemen.

Het normale uurtarief voor dergelijke werkzaamheden is €85 maar door een aantal vaste uren per maand (strippenkaart) af te spreken kan een aantrekkelijke korting verkregen worden op dit tarief. We hebben deze hieronder toegelicht en deze zijn ook direct online te bestellen.

help, finger, touch-2478193.jpg

WordPress updateservice & 24/7 support

€35 per maand – Updates en support zijn cruciaal voor een goed werkende WordPress website of webshop. Met onze updateservice en support ben je verzekerd van een veilige, snelle website en kun je gebruik maken van onze professionele support via ons ticketsysteem.

 • Updates voor WordPress core
 • Updates voor WordPress plugins
 • Updates voor WordPress thema’s
 • Bugfixing veroorzaakt door deze updates
 • Support voor WordPress
 • Nieuwe uitbreidingen of functionaliteiten vallen buiten dit abonnement en worden op basis van uurtarief (€85) of fixed price aangeboden.
 • Kan ik mijn WordPress website ook zonder dit abonnement gebruiken?

Mobiele Site

Aangezien websites tegenwoordig steeds vaker ook via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets worden geraadpleegt ontwikkelen wij de laatste tijd ook steeds vaker sites die geschikt zijn voor dergelijke apparaten.

Mobiele websites kunnen bijvoorbeeld geoptimaliseerd worden voor kleinere schermen en sneller inladen dan normale websites. Ook zijn mobiele sites ideaal om te voorzien van “localisation” zodat de informatie op een website aangepast kan worden op de huidige locatie van de gebruiker.

Domeinregistratie

Via de registratiemodule kunt u direct zoeken naar domeinnamen en deze ook direct online bestellen.

De meeste domeinnamen bieden wij aan voor slechts 10 euro per jaar.
Sommige domeinnamen zoals .nu kosten 25 euro per jaar.

De domeinnaam wordt na betaling via iDeal of Paypal direct voor u vastgelegd op uw naam en u ontvangt automatisch een digitale BTW-factuur van ons in uw mailbox.

WordPress webhosting

DVB DIGITAL heeft onlangs haar webhosting compleet vernieuwd en maakt vanaf nu gebruik van een eigen hostingcloud geoptimaliseerd voor WordPress waarbij maximale snelheid, stabiliteit en veiligheid voorop staan. “Managed” wil zeggen dat wij alles regelen zodat alle onderdelen optimaal werken en veilig zijn.

Onze oplossing maakt gebruik van meerdere clouds waaronder Digital Ocean, Amazon S3 en Google Cloud Network zodat downtime praktisch onmogelijk is. Daarbovenop hebben wij software ontwikkeld zoals varnish caching, een CDN en een Web Application Firewall (WAF) die zorgen dat uw website supersnel inlaadt en beveiligd wordt tegen hackers en DDos-aanvallen.

cloud, network, technology-5614159.jpg
computer, website, e-mail-5722873.jpg

E-mail

DVB DIGITAL biedt verschillende oplossingen voor uw e-mailwensen, van een eenvoudige pop3-mailbox die standaard inbegrepen is bij uw hostingpakket tot uitgebreide cloudoplossingen van Microsoft Office 365 en Google Apps.

U kunt alle informatie hierover vinden op deze site of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende demonstratie bij ons op kantoor.

 • Microsoft Office 365
 • Google Apps
 • Standaard e-mail (pop3)
Scroll naar boven