fbpx
Search
Generic filters
Search
Generic filters

Webdesign & webhosting

Voor een professionele website of webshop bent u bij DVB MEDIA aan het juiste adres!

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij ontwikkelen professionele websites die voor bezoekers overzichtelijk zijn en helder in structuur. De doelmatigheid van u website stellen wij centraal in onze aanpak. Samen met u wordt gekeken naar wat u wilt uitdragen met uw website. 

In nauwe samenwerking met onze klanten werken we aan het bereiken van online doelen. Vaak hoort daar een ‘responsive’ website of webshop bij, die ook op smartphones en tablets moeiteloos leesbaar blijft. Maar het internet draait al lang niet meer om websites alleen. Wij maken een zorgvuldige vertaalslag van online visie naar doelgerichte wegmarkering. Samen met klanten online het verschil maken, dat is onze drijfveer!

Website laten maken en zelf beheren

Wilt u zelf de mogelijkheid hebben wijzigingen aan uw site aan te brengen? U kunt door ons een website laten maken met Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt dat u eenvoudig een eigen website kunt onderhouden en beheren. Er is weinig technische kennis voor nodig om met een CMS te werken.

Pagina’s toevoegen, afbeeldingen en foto’s plaatsen en nieuwsbrieven versturen zijn enkele voorbeelden van mogelijkheden van een website met CMS.

Vanaf € 950,- heeft u een professionele website met CMS.

Website laten maken en het beheer uitbesteden

U kunt ons een website laten maken en tevens het beheer aan ons uitbesteden. Heeft u geen tijd om uw website te onderhouden of verwacht u na oplevering weinig wijzigingen aan te brengen, dan is dit de beste optie.

Wij kunnen voor u een totaaloplossing bieden zodat u al uw internetzaken bij ons kunt onderbrengen en slechts 1 factuurontvangt en 1 aanspreekpunt heeft. Wij kunnen u de volgende producten aanbieden:

  • Domeinregistratie: bijna alle gangbare extensies tegen zeer scherpe tarieven (vanaf 10 euro per jaar all-in!)
  • Webhosting: van minihostingpakket tot eigen servers
  • Virtuele servers: een eigen virtuele server op een grote server
  • Clouddiensten: e-mail in the cloud
  • SSL-certificaten: veilige webshops met een slotje
Scroll naar top