Google Ads training

Begin met het opzetten van een Ads campagne.

Zoekmachine adverteren is essentieel voor bedrijfsgroei. Maar hoe implementeer je dit effectief? Hoe creëer je campagnes die daadwerkelijk bijdragen aan meer leads, omzet en naamsbekendheid voor jouw bedrijf? Tijdens onze Google Ads training leer je hoe je een zoekmachinecampagne opzet. Niet alleen de theorie, maar ook de praktijk. Welke zoekwoorden zijn geschikt voor een Google Ads campagne en hoe ziet overtuigende copy eruit? Voor slechts € 395,- kun je deelnemen aan deze training.

LET OP: Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, de trainingen vinden plaats op locatie, Vleuten.

De mening van Esther, een senior online marketeer, over de training.

Het volgen van een training is niet zonder reden. Je wilt nieuwe tools en inzichten krijgen en ontdekken of je op de juiste weg bent met je huidige inzet voor je Google Ads-account. Bekijk in de video wat zij van de training vanDVB Digital vindt.

Google Ads training (basis)

Google Ads is een krachtige tool voor bedrijven om te groeien. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw campagnes winstgevend zijn? Welke zoekwoorden moet je kiezen? Wat maakt een advertentietekst effectief? Om je verder te helpen, hebben wij een basis Google Ads training ontwikkeld. In deze training leer je de essentiële stappen om een succesvolle Google Ads campagne op te zetten en te optimaliseren voor jouw bedrijf.

  • Voor wie: Bedrijven die ondersteuning nodig hebben bij het creëren en optimaliseren van zoekadvertenties op Google.
  • Wanneer: Kies zelf de gewenste datum en vul het bovenstaande formulier in!
  • Tijd: Ontvangst vanaf 10:30 uur. De training vindt plaats van 11:00 tot 16:30 uur.
  • Kosten: € 395,- per deelnemer (inclusief koffie, thee, lunch en een certificaat na afloop).

De training is ideaal voor bedrijven die willen beginnen met Google Ads of hun activiteiten willen uitbreiden, maar momenteel niet over de nodige kennis en vaardigheden beschikken om dit succesvol te doen. Tijdens de training zullen twee gecertificeerde Google-experts van DVB Digital je begeleiden bij het begrijpen van de theoretische achtergrond en het opzetten en optimaliseren van een Google Ads-campagne voor jouw bedrijf. Dit omvat onder andere:

#1 Theoretische achtergrond Google Ads

Wat is Google Ads en hoe functioneert het? Vragen die misschien voor de hand liggen, maar de vooruitgang binnen Google verloopt snel. Onze deskundige Google-medewerkers delen graag de nieuwste inzichten over Google Ads met jou.

#2 Bouw jouw campagnes

Waarom zou je een training volgen als je alleen maar luistert? Daarom begin je meteen met het opzetten van twee campagnes voor jouw bedrijf. Een branding campagne voor Google Ads (op merknaam) en een Google Ads campagne voor jouw belangrijkste product of dienst. Voordat je aan de slag kunt gaan met het opzetten, moet je eerst een klein zoekwoordonderzoek doen en advertentieteksten schrijven. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen!

#3 Live, en nu?

Je hebt je campagnes opgezet en ze zijn nu actief. Wat is de volgende stap? Hoe kun je je campagnes optimaliseren en ervoor zorgen dat ze bijdragen aan het genereren van meer leads, omzet of naamsbekendheid voor jouw bedrijf?

FAQ

Hieronder staan de meest gestelde vragen. Als jouw vraag hier niet tussen staat, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer hierboven.

De Google Ads training van DVB Digital is een basis training die bedoeld is voor bedrijven die hun kennis over zoekmachine adverteren willen vergroten. Het is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die nog niet over de benodigde kennis beschikken om zoekmachine adverteren succesvol toe te passen. Tijdens deze training leer je alles over het opzetten van je account, het uitvoeren van zoekwoordonderzoek en het creëren van effectieve advertenties. De campagnes die je tijdens de training opzet, worden begeleid door de gecertificeerde Google experts van DVB Digital.

De training wordt gegeven op twee verschillende locaties: het DVB Digital kantoor in Borne (Prins Bernhardlaan 59, BORNE) en ons kantoor in Uithoorn (Middenburcht 136 3452 MT VLEUTEN). Momenteel plannen wij de trainingen op aanvraag in. Neem contact met ons op via het bovenstaande formulier op deze pagina en wij zullen graag bekijken wanneer wij de training kunnen inplannen.

De training van DVB Digital is geen workshop waarin alleen de theorie wordt uitgelegd. Het is een volledige training die specifiek is afgestemd op jouw bedrijf. Tijdens deze training leer je hoe je Google Ads opzet en effectieve campagnes bouwt. Het doel is om rendement en meer omzet, leads en naamsbekendheid voor jouw bedrijf te genereren via Google Ads advertenties. De training wordt gegeven in een kleine groep, zodat de aandacht gelijkmatig verdeeld kan worden onder de aanwezige bedrijven. Bovendien wordt de training verzorgd door gecertificeerde Google experts van DVB Digital. Deze digitale marketingexperts volgen trainingen rechtstreeks bij Google en zijn volledig op de hoogte van alle ins en outs van Google Ads en zoekmachine adverteren. Tijdens de training zullen zij deze kennis overdragen met als doel om jouw inzet in Google Ads te optimaliseren voor de beste resultaten. De Google Ads training (basis) is een investering die zich vervolgens terugbetaalt in een goed opgezette campagne die rendement oplevert voor jouw bedrijf.

Het volgen van een Google Ads training verloopt soepeler wanneer je een Google Ads account hebt. Of je dit account nu actief gebruikt of niet, maakt niet veel uit. Door ons jouw ID te geven, kunnen wij een verzoek tot koppeling maken en jouw account aan ons trainingsaccount koppelen. Dit zorgt tijdens de training voor een efficiënte manier van werken. Uiteraard zullen wij nooit iets met jouw Google account doen!

Deze training combineert theoretische kennis met praktische toepassing. In het eerste gedeelte ontvang je achtergrondinformatie over Google Ads, hoe het werkt en welke ontwikkelingen er zijn. Vervolgens ga je zelf aan de slag met het opzetten van je eigen campagnes, omdat het immers een training is. Tijdens het tweede gedeelte ga je:

– Zoekwoordonderzoek doen voor je belangrijkste product of dienst
– Advertentieteksten schrijven
– Een campagne opbouwen
– Extensies toevoegen
– Optimaliseren.

Derrik van bemmel dvbmedia

Derrik van Bemmel is Online Performance Marketeer met meer dan 10 jaar ervaring bij opdrachtgevers zoals OOM verzekeringen, Pearle Opticiens, Jaarbeurs Utrecht, International Card Services (ICS). 

Plan een online afspraak in voor een vrijblijvende brainstorm om jouw ideale online marketing strategie vorm te geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven