DVB MEDIA biedt diverse professionele internetoplossingen voor uw organisatie.

INTERNET; EEN NIEUW MEDIUM, EEN NIEUWE TAKTIEK…
Onze maatschappij raakt steeds meer doordrongen van de Informatie Communicatie Technologie. Het internet rukt op, steeds meer mensen begeven zich op de digitale snelweg en banen zich een weg door de overweldigende hoeveelheid informatie. Momenteel zijn al meer dan de helft van de bedrijven in Nederland aangesloten op internet. Dit zal in de nabije toekomst alleen nog maar toenemen. Kortom: een ontwikkeling om rekening mee te houden.

OVER ONS BEDRIJF… 
DVB MEDIA is een jonge internet presence provider gevestigd in Utrecht, in het midden van Nederland. Wij verzorgen internetpresentaties voor verschillende soorten bedrijven, maar richten ons met name op het Nederlandse MKB. Wij zijn een “full service” presence provider. Dit wil zeggen dat wij u naast webdesign ook nog veel andere internet gerelateerde diensten kunnen aanbieden, waaronder webhosting, domeinnamen registreren, ICT oplossingen, consultancy, programmeren enz. Neem voor meer informatie contact met ons op.

MARKETING EN INTERNET…
Onze organisatie heeft marketing hoog in het vaandel staan, wat essentieel is voor het creëren van een optimale, op uw doelgroep toegespitste, website. Wij hebben een marketing- en/of D.T.P. achtergrond. Tevens zijn wij zeer HTML vaardig en behoorden wij tot de groep early adopters ten aanzien van het internet in Nederland. Wij draaien dan ook al enige jaren mee in deze “virtuele wereld” en beschikken daardoor over al heel wat ervaring en netwerken.

Daardoor zijn wij in staat een uitermate functionele en professionele bedrijfspresentatie voor onze klanten te creëren. Daarbij wordt de klant bij ons vanaf het begin tot de uiteindelijke oplevering persoonlijk geadviseerd en op de hoogte gehouden van het ontwikkelproces. Bij ons is namelijk nog steeds de klant koning. En dit allemaal tegen zeer interessante prijzen als u deze vergelijkt die van onze “concullega’s”. Kijk op onze portfolio voor enkele recente voorbeelden van door ons ontwikkelde websites.

Algemene voorwaarden

Een goede website voldoet aan

Webdesign
Vindbaarheid (SEO)
Inter(actief)
Social media