fbpx

Over ons

DVB helpt jou aan online succes!

DVB is hét webdesignbureau in Leidsche Rijn en werkt voor veel bedrijven in de omgeving waaronder Vleuten, De Meern en Utrecht. 

Wij zijn één van de weinige echte “full service” webdesigners in Nederland wat wil zeggen dat wij het volledige online traject voor de klant uit handen nemen. Dus naast het ontwerpen en bouwen van de website verzorgen wij ook de volgende onderdelen:

  • opstellen online strategie (wie wil je hoe bereiken?)
  • supersnelle WordPress webhosting 
  • domeinregistratie en “werken in de cloud” 
  • WordPress trainingen
  • 24/7 support voor jouw website of webshop
  • SEA (adverteren in Google op basis van CPC)
  • SEO (organische vindbaarheid in Google)
people, girls, women-2557396.jpg
web, macbook, air-1738168.jpg

DVB doet het anders!

Een website kun je tegenwoordig overal krijgen… maar DVB doet het anders! Wij denken met je mee over jouw optimale online strategie en hebben daarnaast een enorm bereik via eigen portals, social media en vele partners.

Daarmee zetten we doelstellingen om in concrete oplossingen, allemaal voor jouw online succes! Wij leveren van webdesign tot maatwerk webshops op hoge kwaliteit af.

analytics, charts, traffic-925379.jpg

Lokaal betrokken in Leidsche Rijn

Je kent ons misschien ook wel van de LINKborrel, de netwerkborrel voor ondernemend Leidsche Rijn, die wij inmiddels al meer dan 30 keer georganiseerd hebben.

Wij beheren ook de lokale portals www.leidsche-rijn.nl en www.vleuterweide.nl met dagelijks honderden bezoekers en 5.000 nieuwsbriefabonnees. 

 

Daarnaast hebben wij een compleet team aan webdesigners, WordPress developers en online marketeers die voor jou klaar staan. Wij gaan graag voor jou aan de slag!

dvbmedia team
Derrik van bemmel dvbmedia

Derrik

Eigenaar & Online marketeer
Martine van Bemmel van Laere dvbmedia

Martine

Eigenaar & Content Marketeer
richard dvbmedia

Richard

Associate partner
Scroll naar boven