Over ons

DVB DIGITAL helpt jou aan online succes!

DVB DIGITAL is hét online marketingbureau in Leidsche Rijn en werkt voor veel bedrijven in de omgeving waaronder Vleuten, De Meern en Utrecht. 

Wij zijn één van de weinige echte “full service” online marketingbureau’s in Nederland : wij namen het volledige online traject voor de klant uit handen. Dus naast het ontwerpen en bouwen van de website verzorgen wij ook de volgende onderdelen:

  • opstellen online strategie, waaronder social media en content marketing
  • supersnelle WordPress webhosting 
  • domeinregistratie en “werken in de cloud” 
  • WordPress trainingen
  • 24/7 support voor jouw website of webshop
  • SEA (adverteren in Google op basis van CPC)
  • SEO (organische vindbaarheid in Google)

DVB DIGITAL doet het anders!

Een website kun je tegenwoordig overal krijgen… maar DVB DIGITAL doet het anders! Wij denken met je mee over jouw optimale online strategie en hebben daarnaast een enorm bereik via eigen portals, social media en vele partners.

Daarmee zetten we doelstellingen om in concrete oplossingen, allemaal voor jouw online succes! Wij leveren van webdesign tot maatwerk webshops op hoge kwaliteit af. 

Lokaal betrokken in Leidsche Rijn

Je kent ons misschien ook wel van de LINKborrel, de netwerkborrel voor ondernemend Leidsche Rijn, die wij inmiddels al meer dan 30 keer georganiseerd hebben.  

Wij beheren ook de lokale portals www.leidsche-rijn.nl en www.vleuterweide.nl met dagelijks honderden bezoekers en 5.000 nieuwsbriefabonnees.

Daarnaast hebben wij een compleet team aan webdesigners, WordPress developers en online marketeers die voor jou klaar staan. Wij gaan graag voor jou aan de slag!

Derrik van bemmel dvbmedia

Derrik

Eigenaar & Online marketeer
Martine van Bemmel van Laere dvbmedia

Martine

Eigenaar & Content Marketeer
richard dvbmedia

Richard

Associate partner
Scroll naar boven