fbpx
Search
Generic filters
Search
Generic filters

Web Application Firewall (WAF)

Enterprise-websitebeveiliging en DDoS-bescherming

Bescherm uw websites, applicaties, API’s en meer tegen de ergste kwetsbaarheden, bedreigingen en aanvallen wereldwijd.

Hoe het werkt

Onze Web Application Firewall (WAF) biedt full-time bescherming voor uw websites en applicaties door alle verkeer te analyseren en alleen legitieme en geautoriseerde toegang toe te staan. gewoon:

  • Wijs uw website, applicatie of API toe aan de WAF
  • Bekijk het standaard WAF-beleid dat standaard actief is
  • Deactiveer of pas elk gestandaardiseerd beleid naar wens aan.
  • Maak aangepaste WAF-regels en IP-witte lijsten en zwarte lijsten indien nodig.

Intelligent protection

Onze WAF is ontworpen om direct, zonder configuratie, te functioneren en om slimmer te blijven terwijl het wordt gebruikt. Verkeer wordt voortdurend geanalyseerd om gedrag te profileren, inconsistenties te detecteren en de reputatie te bepalen, door gebruik te maken van geavanceerde intelligentiealgoritmen en deskundige beveiligingsanalisten. Elke aanval maakt onze WAF slimmer en zelfs veiliger voor nieuwe bedreigingen.

Layer 7 DDoS Attacks

Al het inkomende verkeer wordt continue gemeten en als een drempel wordt overschreden, wordt een aanval vermoed en wordt al het verkeer gecontroleerd of het afkomstig is van een persoon.

Automated Traffic (Bots)

State-of-the-art detectietechnologieën, inclusief vingerafdrukken van apparaten, beschermen tegen automatisch verkeer met een ongeëvenaard niveau van precisie en controle.

OWASP Top 10 Threats

Beleid dat beschermt tegen de top tien van beveiligingsbedreigingen die worden geïdentificeerd door het Open Web Application Security Project dat standaard is geactiveerd.

Cross-site Scripting

Blokkeer aanvallers tegen het injecteren van client-side scripts in webpagina’s om typische toegangscontroles en eindgebruikers te omzeilen.

SQL Injection

Bescherm tegen kwaadwillende SQL-instructies die worden ingevoerd in invoervelden en worden uitgevoerd door een onderliggende SQL-database van een kwetsbare website of applicatie.

Layer 7 DDoS Protection

Onze WAF beschermt automatisch tegen Layer 7 DDoS-aanvallen, de grootste en meest voorkomende soorten aanvallen. De WAF meet en analyseert al het verkeer dat er doorheen komt; als een domeindrempel, burstdrempel of sub-tweede burstdrempel (die allemaal kan worden aangepast) wordt overschreden, vermoedt de WAF een aanval en daagt het verkeer uit om te verifiëren dat het afkomstig is van een mens.

Onze WAF biedt realtime inzicht in uw websiteverkeer en beveiligingsevenementen.

Real-time Traffic

Krijg realtime inzicht in de beveiligingsgebeurtenissen van uw webtoepassing.

Analyze Security Events

U hoeft geen beveiligingsexpert te zijn om de beveiligingsevents van uw webtoepassing te analyseren, volledige details over elk evenement zijn beschikbaar binnen het WAF-evenementbeheer.

Geolocation

Wij bieden informatie over het land en de organisatie waar uw bezoekers vandaan komen.

Statistieken en rapportages

Informatie over de belangrijkste acties voor bedreigingen, de oorsprong en de meest actieve regels bieden een extra laag met informatie die u helpt meer inzicht te krijgen in het schadelijke verkeer dat is geblokkeerd.

Enterprise-websitebeveiliging en DDoS-bescherming

Bescherm uw websites, applicaties, API’s en meer tegen de ergste kwetsbaarheden, bedreigingen en aanvallen wereldwijd.

Protection All Around the World

Onze WAF wordt op al onze randlocaties overal ter wereld gebruikt en biedt uw websites en toepassingen wereldwijde beveiliging in één enkele service.

Scroll naar top