Webdesign

Webdesign

Bij DVB DIGITAL kunt u bij een nieuw site-ontwerp kiezen voor een ontwerp op basis van maatwerk of één van onze standaard templates die worden voorzien van uw logo (al vanaf 950 euro). Daarbij kunt u kiezen of u het gehele bedrag in een keer wenst te betalen of op basis van website lease.Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk onderaan deze pagina naar onze samengestelde websitepakketten.

10 redenen voor professioneel webdesign

  1. Professionele website: internet is een wereldwijd medium dat tegenwoordig niet meer is weg te denken uit het dagelijks leven. Hierdoor is een optimale presentatie en een professionele uitstraling een absolute must voor uw bedrijf.
  2. Meedenkenken in de ontwikkeling: het bedenken van een concept is de eerste stap op weg naar een functionele, professionele website. Een webdesigner kent de vele communicatiemogelijkheden die internet als medium te bieden heeft.
  3. Het ontwerpen van een website: een webdesigner beschikt over alle software en programmatuur om uw website te bouwen, precies zoals u voor ogen heeft. Daarnaast kan de webdesigner uw wensen en eisen vertalen naar de mogelijkheden die internet u te bieden heeft.
  4. Browser compabiliteit: iedere internetgebruiker heeft een andere browser. Zeer belangrijk is dus dat iedere bezoeker, ondanks verschil in browser, uw website optimaal kan zien en dus de beste indruk krijgt van uw bedrijf.
  5. Tijdwinst: het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van een website is een tijdrovend proces. Zeker wanneer het niet tot uw eigen vakgebied behoort. Uitbesteden is derhalve een tijdsbesparing voor u.
  1. Fotobewerking: een foto op internet is totaal verschillend van een normale foto. Een webdesigner bewerkt automatisch uw foto’s naar een optimaal beeld op internet.
  2. Ruime ervaring: webdesign is een vak apart. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van websites, uiteenlopend van kleine visitekaartjes tot interactieve totaaloplossingen, portals en online shops.
  3. Copywriting: uw website moet aanspreken bij uw bezoekers. De webdesigners beschikken over eigen tekstschrijvers die uw boodschap op een juiste manier kunnen vertalen voor de bezoekers van uw website.
  4. Onderhoud en updaten: belangrijk is om uw website interessant, actueel en up-to-date te houden. Dit kunt u zelf doen of uitbesteden aan uw webdesigner.
  5. Perfecte aansluiting op uw hostingdienst: DVB DIGITAL biedt diverse mogelijkheden binnen haar hostingdiensten. De webdesigners kennen al deze mogelijkheden en halen zo het optimale resultaat uit uw hostingabonnement. Daarbij heeft u dan een centraal aanspreekpunt voor al uw internetzaken.
Scroll naar boven